Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Soluții de stocare a laptelui matern, pentru mămici ocupate

Soluții de stocare a laptelui matern, pentru mămici ocupate

spectrababyCum și în ce condiții se stochează laptele matern? Care sunt cele mai bune metode pentru colecta laptele matern? Înainte de a răspunde la aceaste întrebări cred că ar fi mai bine să aflăm răspunsul la altă întrebare. De ce să stocăm laptele matern? Care sunt motivele care ne determină să facem asta? În primele luni de viată copilul are nevoie de lapte matern proaspăt, dar se mai întamplă ca unele mămici să nu poată alăpta în anumite momente și atunci soluția salvatoare este un biberon cu lapte matern care a fost în prealabil recoltat și depozitat corespunzător. Folosirea unei pompe de sân este cea mai eficientă metodă de colectare a laptelui matern.

Pe piată există foarte multe tipuri de astfel de pompe de sân moderne, unele mai ieftine, altele mai scumpe și dacă te-ai hotărat că ai nevoie de una, trebuie să o alegi pe cea care crezi că te va ajută cel mai mult. Nu uita că trebuie să ții seama și de cât de des urmează să folosești pompa de sân și când dorești să folosești laptele astfel colectat. Un alt aspect de care trebuie să ții seama sunt caracteristicile tehnice ale modelului pompei pe care trebuie să le citești cu atenție înainte de a o cumpăra.

Spectra pune la dispoziția mămicilor din România cele mai noi și moderne modele de pompe pentru sân. în magazinul online spectrababy.ro veți găsi multe modele de pompe pentru sân, manuale și electrice. Multe mame se întreabă care sunt diferențele între modele de pompe de sân și care este modelul potrivit pentru ceea ce au ele nevoie.

  • pompe de sân manuale – Handy Plus
  • pompe de sân electrice simple – Spectra M1
  • Pompe de sân electrice duble – Spectra S2, Spectra 9+, Spectra DEW.

Trebuie să știți că o pompă electrică, simplă sau dublă, este mult mai eficientă comparativ cu una manuală. Dacă sunteți o mămică care dorește să se intoarcă mai repede la locul de muncă trebuie să alegeți o pompă de dimensiuni mici (ușor de transportat), silentioasă și eficientă. ținând cont de aceste criterii, modelele Spectra 9 Plus și Spectra M1 sunt preferatele mămicilor care nu doresc să renunțe la alăptat, chiar dacă se întorc la locul de muncă.
și un ultim sfat; nu uitatată că după colectare laptele matern trebuie să fie depozitat și păstrat corespunzător, deci folosiți pungi pungile de depozitare speciale – presterilizate, care se închid etanș.

bebe

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.