Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cumpără online cosmeticele de care ai nevoie

Cumpără online cosmeticele de care ai nevoie

nailsDacă te-ai hotărât să cumperi cosmetice online, trebuie să știi că în cazul cumpărăturilor de acest gen există avantaje (economisești timp și bani, poți compara prețurile produselor, poți alege modalitatea de plată care îți convine cel mai mult, curierul îți aduce cumpărăturile acasă) și dezavantaje (nu poți testa produsele înainte de a le cumpăra, nu poți simți textura sau mirosul). Din punctul meu de vedere este mult mai ușor să faci cumpărăturile online, deoarece în felul acesta nu mai pierzi timp umblând prin magazinele din oraș, ai posibilitatea să vizitezi mai multe magazine online într-un timp foarte scurt și să compari prețurile produselor similare.

Eu nu am multe cosmetice, pot spune că de obicei mă rezum la strictul necesar, adică două trei rujuri, o trusă de farduri, câteva sticluțe cu ojă, parfumuri, pensule, pile, forfecuțe etc. La prima vedere sunt multe, dar mi se întâmplă de multe ori să îmi doresc ceva diferit (altă culoare de ojă sau alt ruj) și să nu am așa ceva în sertarul meu plin de cosmetice. În momentul de față cred că am trei rujuri, dar de ce nu am mai multe? Din comoditate și lipsă de timp sau bani? Da, probabil. Dar ce să fac cu mai multe rujuri, că doar nu le mănânc. De ce să cumpăr mai multe și apoi să zacă aruncate în sertar nefolosite?

cosmetic

Cea mai bună soluție ar fi să caut pe internet truse de machiaj care să conțină tot ceea ce am nevoie (farduri, fond de ten, rujuri, pensule speciale). Da, este o idee bună, mi-ar plăcea să am o trusă în care ar fi toate într-un singur loc și nu fie toate împrăștiate prin sertarul meu. Deocamdată nu am găsit așa ceva, dar mai caut, sunt sigură că există în vreun magazin online, trebuie doar să o găsesc, țin minte că am văzut ceva de genul acesta mai demult, dar nu mi-am comandat.

Și dacă tot am vorbit de rujuri, cred că mi-ar plăcea să am o trusă de rujuri ca cea din imaginea de mai jos. Are 66 de culori plus o pensulă profesională, deci aș avea de unde alege și nici nu aș fi nevoită să cumpăr 66 de rujuri, nu?

trusa-rujuri-66-culori-pensula-profesionala-jhwgpdig

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.