Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Romnets oferă soluții personalizate pentru planurile tale

Romnets oferă soluții personalizate pentru planurile tale

plaseRomnets oferă clienților mai multe tipuri de plase care au aplicație în agricultură. Plasele multifilament cu nod sunt confecționate la comandă, în funcție de nevoile clientului, au ochiuri de mărimi diferite în funcție de destinația acestora (între 6 mm și 400 mm), materialele folosite la confecționarea lor sunt poliamida PA 6.6 sau poliesterul cu nod, sunt prevăzute cu sfoară pe laterală și sunt protejate UV. Aceste plase speciale care au rolul de a delimita perimetrele destinate creșterii păsărilor, așa numitele voliere, sunt folosite de fermele familiare, dar și de crescătoriile mari de ferme și animale. Aceste plase sunt simple, ieftine și sunt ușor de montat și de întreținut.

Plasele pentru agricultură sunt foarte rezistente și sunt folosite pentru a proteja pomii fructiferi sau vița de vie de atacul păsărilor. Plasele utilizate în sere și solarii (se montează în interiorul acestora) ajută plantele să se dezvolte mai repede. În timpul creșterii, plantele (castraveți, roșii) cresc efectiv pe plasele care sunt foarte rezistente și pot fi folosite mai multe sezoane.

plase agricultura4

Plasele pentru capturat animale sălbatice și păsări vii sunt confecționate în stil năvod de pescuit. Cu ajutorul acestor gen de plase care sunt comandate în special de fondurile de vânătoare și asociațiile profesionale de vânători se pot captura animale sălbatice (iepuri de câmp, mistreți, căprioare) sau păsări sălbatice (fazani, rațe).

fazani

Fazanii sunt păsări pretențioase care au nevoie de multă grijă și atenție din partea crescătorilor. În țara noastră carnea de fazan nu prea este apreciată la adevărata ei valoare, dar este foarte căutată în țările occidentale (Franța, germania, Spania, Italia, Elveția). O fermă pentru creșterea fazanilor poate fi o afacere de succes în românia. pe lângă investiția inițială mai este nevoie de multă muncă, atenție și preocupare.

O crescătorie de fazani are nevoie în primul rând de un spațiu extins, destinat în mod special creșterii acestor păsări care trebuie să se dezvolte bine. Locul ales pentru amplasarea fermei trebuie să fie ferit de zgomot, de umiditate sporită, de vânt și de prezența animalelor care favorizează dezvoltarea paraziților și cafre pot speria sau răni fazanii. Un rol foarte important îl are plasa specială care au rolul de a delimita perimetrele destinate creșterii păsărilor. Cu ajutorul acesteia se delimitează clar perimetrul destinat păsărilor, dar are și rolul de a proteja fazanii.

romnets

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.