Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cine spune că bărbații nu știu să se îmbrace?

Cine spune că bărbații nu știu să se îmbrace?

manfashionNu am crezut că alegerea unui articol din categoria camasi barbatesti poate da mari bătăi de cap unui reprezentant al sexului masculin, dar se pare că nu este așa, m-am convins zilele trecute. Întotdeauna am crezut că numai femeile au mari probleme în ceea ce privește alegerea articolelor de îmbrăcăminte sau încălțăminte în funcție de multe, foarte multe criterii. Ore întregi petrecute în magazine și în cabinele de probă, căutări, dureri de cap, dileme în ceea ce privește croiala, culoarea și multe altele. Nici bărbații nu sunt scutiți de asemenea probleme și mă refer la domnii fashioniști, nu la cei cărora le este indiferent ce îmbracă și nu țin cont de sfaturile nimănui.

Mai mult, atunci când trebuie să își cumpere ceva, aceștia aleg pe principiul că hainele trebuie să fie în primul rând conforabile și nu dau dou bani pe ce este la modă. Într-un fel de dau dreptate. Și eu sunt de părere că hainele pe care le porți nu trebuie să te strângă, să te jeneze și nici să scoată în evidență imperfecțiunile corpului.

De exemplu cămășile. În sezonul toamnă/iarnă 2015 sunt la modă cămășile bărbătești slim fit. Nici o problemă, pe mine nu mă deranjează noul trend adoptat anul acesta de către majoritatea bărbaților. Chiar îmi face plăcere să văd o cămașă slim pe un bărbat care arată bine, dar mă dernjează să văd o cămașă întinsă perfect pe o burtă proeminentă, îmi fac griji pentru nasturi, am impresia că în orice moment pot să cedeze și să sară de la locul lor, lăsând la vedere ce nu ar trebui.

stil

Băiatul meu este la vârsta la care își alege singur articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, eu nu mai trebuie să hotărăsc în locul lui și e mai bine așa, cu toate că, de ce să nu recunosc, de multe ori nu mă pot abține și mai zic și eu câte ceva, numai așa ca să am și altă ocupație în afară de a scoate cardul din portofel. El preferă hainele slim, indiferent dacă este vorba de blugi, cămăși sau tricouri și cu toate că nu prea sunt obișnuită cu stilul acesta vestimentar, nu prea comentez deoarece nu îl dezavantajează deloc, chiar îi stă bine.

Dacă doriți să fiți la curent cu tot ceea ce înseamnă moda si frumusete vă invit să citiți articolele publicate pe 234 News.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.