Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cauți un cabinet stomatologic bun?

Cauți un cabinet stomatologic bun?

dental centerÎn ultimul timp am m-a interesat foarte mult subiectul stomatologie și am căutat cât mai multe informații despre chirurgie dento-alveolară și implantologie, din motive lesne de înțeles. După mai multe căutări pe internet am găsit multe informații interesante și utile pe pagina web a Clinicii Târgoviște Dental Center, www.targovistedentalcenter.ro. Din păcate pentru mine această clinică de stomatologice își desfășoară activitatea în Târgoviște, care este la o distanță foarte mare de orașul meu, Deva. Acesta ar fi singurul și marele inconvenient, dar chiar mi-ar plăcea să merg la această clinică ca să îmi rezolv problemele pe care le am, dar nu se poate.

Îmi place pagina web, este bine structurată și conține multe informații folositoare. Serviciile oferite de clinică sunt foarte multe și sunt explicate amănunțit în articolele scrise impecabil, pe înțelesul tuturor.

dental center

Aici am găsit informații despre stomatologia generală și implicit despre tratamentele cosmetice standard (albirea dinților cu laser zoom, fațete dentare ceramice, coroane dentare din zirconiu, proteze dentare fixe, obturațiile coronare de culoarea dinților, remodelarea gingiilor, proteze dentare mobile), despre radiologia denatară și serviciile oferite de clinică (ortopantomograma, radiografie ATM, radiografie de sinus, radiografie de arcadă, tomografie unidentară, tomografie dinți inclusi, retroalveolară), dspre implantologie, despre chirurgia dento-aveolară și despre ortodonție. Am citit aici multe lucruri interesante despre care nu știam și orice informație este utilă și binevenită, mai ales pentru mine.

Revenind la cabinetele stomatologice din orașul meu, ce pot să spun este că datorită faptului că informațiile găsite pe internet sunt foarte puține. Din cauza aceasta am recurs la metodele clasice de depistare a celui mai bun doctor stomatolog care oferă servicii profesioniste la prețuri acceptabile. Ironia sorții face ca în prezent să colaborez (este un fel de a spune) cu doi medici stomatologi pentru a-mi rezolva problemele pe care le am. Ieri am suferit o intervenție chirurgicală la un canin, sper ca până la urmă totul să fie bine și să nu se ivească complicații.

Adevărul este că nu îmi place să merg la dentist dar trebuie să fac asta. Am amânat mult timp vizetele la stomatolog și am mers numai atunci când nu mai suportam durerea. Știu că nu am procedat corect, dar degeaba îmi fac autocritica acum. Sper să nu fie prea târziu…

cabinet stomatologic

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.