Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum protejez anvelopele pe care nu le mai folosesc?

Cum protejez anvelopele pe care nu le mai folosesc?

optimalDeoarece iarna se apropie cu pași repezi, proprietarii de autovehicule trebuie să își echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă. În cazul în care cele utilizate anul trecut nu mai sunt bune, va trebui să achiziționați un set nou de anvelope iarna. În acest sens cea mai bună variantă este accesarea site-ului http://optimalauto.ro/. Pentru că anvelopele pe care nu le mai utilizați se pot degrada în timp, în cele ce urmează o să prezint câteva metode care ne ajută să protejăți anvelopele pe care nu le mai folosiți pentru o perioadă mare de timp, astfel încât acestea să nu se degradeze.

După demontarea anvelopelor, acestea se curăță foarte bine. După acestă operație se aplică un tratament anti-înegrire care este bun și pentru protecția anvelopei. Acest tratament poate fi achiziționat din magazinele de specialitate. După aplicarea acestuia este timpul să depozitați anvelopele care nu o să le mai utilizați o anumită perioadă de timp. Locul de depozitare ales este de asemenea foarte important pentru modul în care anvelopele se vor păstra. Pentru a evită surprizele neplăcute, trebuie ales un loc de depozitare în care temperatura să nu atingă cote extreme.

Pentru un grad ridicat de protecție se recomandă că înainte de a fi depozitate, anvelopele să fie îmbrăcate în huse de polistiren sau să fie folosit un suport pentru anvelope. Dacă nu dețineți aceste huse de polistiren sau suportul pentru anvelope, cu siguranță că vă veți gândi că achiziționarea acestora necesită o cheltuială în plus și nu merită să faceți o investiție de acest gen. Ei bine, nu este cazul în situația aceasta. De ce? Pentru că toate aceste lucruri fac ca anvelopele să fie păstrate în cele mai bune condiții, motiv pentru care nu va trebui să achiziționați un nou set de anvelope prea curând. Sună bine, nu-i așa?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.