Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Cauți consultații astrologice oferite de profesioniști? Află cum poți intra în contact cu aceștia!

Cauți consultații astrologice oferite de profesioniști? Află cum poți intra în contact cu aceștia!

zenivers1Dacă citești acest articol înseamnă ca ești pasionat sau cel puțin curios de domeniul astrologiei. Fie că ai consultat la un moment dat un horoscop, fie ca îți citești destinul din stele în fiecare zi, astrologia este cu siguranță un subiect demn de interes, atât prin ceea ce oferă, cât și prin controversele pe care le stârnește. Mulți consideră că astrologia, ghicitul destinului în stele, urmărirea cursului planetelor și al stelelor, existența și caracteristicile zodiilor, toate acestea sunt pure invenții menite să îi duca în eroare pe cei care cred în ele. Cu toate acestea, adevarul despre astrologie este cu totul altul, pentru că mulți privesc într-un mod greșit acest domeniu.

Adevarul este că există numeroși specialiști în astrologie care ofera consultații astrologice, bazate pe caracteristicile tale personale, precum ziua și ora nașterii, oferindu-ți informații cât mai relevante. Aceste consultantii astrologice sunt oferite de multi experti in domeniu, însă trebuie să știi să îi recunoști pe cei care își fac meseria cu aplomb și profesionalism de cei care vor doar să profite de pasiunea ta.

Ești pasionat de astrologie? Descoperă mai multe despre acest domeniu!

Ce presupune astrologia? Iată o întrebare pe care și-au pus-o oamenii secole de-a rândul, oferindu-i numeroase interpretări și catalogând-o în diferite feluri. Bazată pe o știință din Grecia Antică, astrologia este un domeniu care se ocupă cu urmarirea corpurilor astrale, analiza traseului acestora și modul în care pot ele influența destinul oamenilor de pe Terra, pe baza unor algoritmi cunoscuți doar de experți.

Având această latură de predestinare sau de ghicire a evenimentelor care vor avea loc în viitorul diverșilor oameni în funcție de semnul lor astral, astrologia este un domeniu controversat. Iată numai câteva dintre preconcepțiile despre această veche preocupare umană:

  • Astrologia îți ghiceste viitorul prin studierea planetelor
  • Horoscopul îți spune fiecare pas pe care îl vei face și cum te vei simți în fiecare zi din viitorul tau
  • Fiecare semn astral își impregnează caracteristicile asupra nativilor din zodia respectivă, facându-i pe toți aceștia să fie la fel ca personalitate și caracteristici

Iată doar câteva dintre lucrurile care sunt puse în cârca astrologiei, care se vrea a fi un domeniu care face conexiunea dintre oameni și stele, dintre destinul lor și traiectoria corpurilor cerești. Astrologia nu se ocupă cu ghicitul în stele ci cu modul în care planetele ar putea influența destinele celor de pe Pamânt și de oferirea unor informații de ghidaj pentru toți aceștia. În cadrul unei consultații astrologice, expertul astrolog nu va încerca să îți prevadă viitorul, ca o ghicitoare în ghioc, ci îți va spune, bazându-se pe câteva date personale, despre modul în care semnul astral sub care ești nascut te poate influența și îti poate șlefui destinul.

Știi în ce constă o consultație astrologică? Află prin intermediul Zenivers!

Dacă vrei sa te programezi la o consultație astrologică, dar nu știi ce să alegi, lasă Zenivers să te ghideze. Această revistă online despre spiritualitatea umană îți va media contactul cu un expert astrolog, care te va chema la o consultație astrologică profesionistă, cu un expert în domeniu.

Prin Zenivers nu vei avea parte de o consultație astrologică generalistă, ci una cat se poate de personalizată, pentru ca tu să fii mereu informat despre semnul astral sub care te-ai născut, tipurile de planete care te influentează, mișcarea și traiectoriile lor, personalitatea nativilor, precum și cum se reflectă toate acestea asupra ta. Accesează revista online Zenivers și lasa-te îndrumat către o consultație astrologică profesionistă care să îți satisfacă pasiunea și curiozitatea pentru astrologie!

Zodiac Signs Horoscope symbols

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Sunt pasionata de astrologie nu neaparat pentru viitor, ci pentru ce se studiaza prin intermediul ei. Stiu ca ea are la baza timpul si astrele, lucruri ce ies in evidenta chiar din acest termen, insa imi plac mult articolele informative pe aceasta tema. Nu prea cred in horoscop, in detalii bazate pe zodiac, ci pur si simplu consider ca schimbarile noastre, ca oameni, dar si viitorul nostru se poate regasi acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.