Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Vrei să deții un sistem de supraveghere eficient? Completează-l cu un sistem video DVR modern!

Vrei să deții un sistem de supraveghere eficient? Completează-l cu un sistem video DVR modern!

inicCând vrei ca toate bunurile pe care le deții sau proprietatea pe care o ai in responsabilitate sa fie bine monitorizate, nu ai de ales decât să folosești un sistem de supraveghere eficient, ideal pentru orice tip de proprietate. Dacă nu te-ai gândit înca la modul în care vei amplasa un astfel de sistem de supraveghere sau în ce constă acesta, nu trebuie decât să apelezi la sfatul unor specialiști sau să vizualizezi o ofertă online, pentru a te pune la punct cu fiecare element al sistemelor de supraveghere. Printre acestea sunt și sistemele video DVR care înregistrează și stochează fiecare moment pe care camerele video îl surprind, într-o formă ușor de vizualizat.

Acestea se depozitează în siguranță într-o secțiune cu o capacitate de stocare foarte mare. Dacă dorești să apelezi la un magazin online care îți poate pune o întregă ofertă la dispoziție, nu este nevoie decât să cauți unul care îți prezintă cele mai avantajoase stocuri și să urmarești tipul de sisteme de supraveghere cu DVR pe care ți le oferă.

Siguranța înainte de toate? Află calitățile unui sistem de supraveghere DVR!

Dacă pui preț mai mult pe siguranța decât pe orice altceva, atunci un sistem de supraveghere cu DVR încorporat este cel mai bun partener al tău. Simplu și ușor de folosit, acest sistem are o serie de calități care îl fac unul dintre cele mai bune soluții pentru ca tu sa fii asigurat iar monitorizarea proprietății tale să fie una eficientă.

Iată câteva dintre beneficiile supravegherii video prin DVR:

 • Numarul de canale permise este extrem de mare, variind în general între valorile de 4 si 32 de canale
 • Permite prezența de HDMI Output si Dual-Stream
 • Are o capacitate de stocare imensă, compusă în general din unităti de stocare cu o capacitate de câțiva TB
 • Poate fi controlat prin mouse, telecomandă sau prin mouse USB
 • Are foarte multe porturi USB, permițând accesul de pâna la 3 USB-uri 2.0
 • Poate fi achiziționat împreună cu o serie de elemente necesare pentru a forma un sistem de supraveghere video complet, beneficiind de ofertele cu pachete speciale DVR care includ camere de supraveghere și alte accesorii necesare funcționarii unui sistem de supraveghere

Alege-ți sistemul video DVR de la InicInstal pentru a beneficia de oferte promoționale!

Dacă te-ai hotărât ca o supraveghere video cu DVR este soluția pentru proprietatea sau locuința ta, nu trebuie decât să te gândești la un magazin online unde poți găsi aceste elemente de monitorizare și siguranță într-o ofertă promoțională. InicInstal este un astfel de magazin online, unde poți gasi tipul de sistem de supraveghere cu DVR dorit.

Poți, de asemenea, să alegi direct din oferta magazinului online InicInstal unul dintre cele 5 tipuri de sisteme de supraveghere video DVR, precum urmatoarele:

 • Analog
 • HDCVI
 • Hibrid analogic/TurboHD
 • Hibrid analogic/TurboHD/IP
 • Tribrid/Analog/HDCVI/IP

Indiferent de decizia ta, magazinul online InicInstal este pregătit să îți ofere tipul de supraveghere video cu DVR pe care ți-o dorești, pentru ca monitorizarea locuinței sau spațiului afacerii tale să se facă eficient și să se înregistreze calitativ și sigur.

camere de supraveghere

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

 1. Daca ai lucruri de valoare si vrei sa ti le protejezi, este bine sa ai un sistem de monitorizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.