Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Te-ai săturat de culorile unghiilor greu de asortat? Reîntoarce-te la eleganță cu o manichiură french!

Te-ai săturat de culorile unghiilor greu de asortat? Reîntoarce-te la eleganță cu o manichiură french!

salonOdată la câteva săptămâni, în mintea oricarei femei începe să înmugurească un gând: trebuie să iși facă din nou manichiura, pentru ca cea veche s-a cam uzat. Și așa începe un lung șir de încercari de manichiuri făcute în confortul casei, cu încercări de nuanțe diferite de ojă, curățare cu acetonă și alte încercări, până culoarea potrivită prinde contur. Această activitate consumă, de obicei, câteva ore dintr-o seară, care pot fi petrecute cu iubitul sau soțul, vizionarea unui film, ieșit în oraș sau dansând într-un club. De aceea, o manichiură facută la salon poate fi soluția care te va ajuta să economisești mult mai mult timp.

Dacă vă decideți să intrați într-un salon de manichiură, trebuie din nou să vă decideți ce tip de nuanțe vreți pentru unghii pentru urmatoarele câteva săptămâni. Dacă sunteți indecise și nu știți care va fi nuanța cu care vă vețilăuda la birou sau la școală, alegeți manichiura french. Chiar dacă vi se pare un model vechi, o manichiură french realizată corect nu poate fi batută prea ușor, din mai multe motive, precum cele care vor fi prezentate in continuare.

De ce să alegi o manichiură french la salon și nu acasă?

În primul rând, dacă te decizi sa apelezi la solutia unei manichiuri french alege un salon de manichiură profesionist. Da, acum găsești pe internet zeci de tutoriale și ghiduri pentru a realiza manichiura perfectă, însă nu totul este atât de ușor precum este prezentat în doar câteva cuvinte pe un blog. Profesioniștilor care se ocupă cu această activitate li se pare ușor sa întocmească o listă cu niște pași care trebuie urmați, pentru că au realizat această manichiură pentru femei de nenumarate ori, însa ție s-ar putea să îți vină greu să urmezi întocmai toți acei pași, ca la carte.

Iată care sunt, însă, avantajele unei manichiuri french făcute la un salon de manichiură care are în spate o echipă profesionistă:

  • Tratament profesionist cu produse profesioniste. Prețul pe care îl platești într-un salon de manichiură nu este doar pentru manoperă, ci și pentru utilizarea unor produse cu un preț mai ridicat, dar și mai bune din punct de vedere calitativ decat ce poți găsi în comerț.
  • Eleganță și rafinament. Acestea sunt caracteristicile unei manichiuri french, pe care trebuie să le emani atunci când decizi că aceasta este cea mai bună opțiune în materie de manichiură pentru femei. O manichiură french perfectă, poate fi doar opera unui profesionist pe care îl poți găsi într-un salon de manichiură.
  • Creativitate și sfaturi bazate pe experiență. Daca vrei să încerci o manichiură french puțin diferită față de clasicul zâmbet alb, nu trebuie decât să întrebi un expert de la un salon de manichiură, care se poate bizui pe experiența sa atunci când îți oferă parerea sa avizată. De asemenea, e posibil, dacă ai noroc, să dai peste un salon de manichiură unde sunt oameni foarte creativi care îți vor oferi printre cele mai inedite alternative la clasica manichiura french.

Află ce îți poate oferi un salon de manichiură precum Everly!

Toate caracteristicile de mai sus se pot regasi în salonul de manichiura Everly, aflat pe strada Decebal, în apropierea Pieții Muncii, unde o echipă de profesionisti îți stă mereu la dispoziție pentru a-ți crea manichiura french a visurilor tale.

De asemenea, la Everly poți găsi tarife speciale pentru orice alt tip de manichiură din oferta acestui salon, pentru ca tu să fii cu adevarat fericită, indiferent de decizia pe care o iei. Alege așadar manichiura pentru femei care ți se potrivește, iar dacă decizia se îndreaptă către manichiura french, atunci fii sigură ca ai facut alegerea elegantă!

manichiura french everly

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.