Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ce este videochatul?

Ce este videochatul?

videochatAm tot amânat să scriu articolul acesta, despre angajari videochat, invocând în mintea mea tot felul de motive, care mai de care mai halucinante, cum zice chef Patrizia. Nu râdeți, îmi place mult emisiunea MasterChef, nu am ratat nici o ediție și nici un episod până acum, cu toate că nu prea mă pricep la gătit. Nu am răbdare, timp și nici măcar un pic de talent. O să mai abordez acest subiect, MasterChef, la sfârșitul concursului, după ce voi vedea cine este a câștigat, dar acum trebuie să revin și să scriu despre videochat, angajări, beneficii și multe altele. Adevărul este că nu știu prea multe despre videochat, modele și în general despre acest gen de activitate.

Când am avut nevoie de informații despre acest subiect le-am găsit foarte ușor pe internet. Din ce am citit am ajuns la concluzia că nu toți oamenii gândesc la fel și că, așa cum se întâmplă de obicei, părerile sunt împărțite. Unii blamează gen de activitate și pun semnul egal între videochat și prostituție, iar pe alții nu îi deranjează cu nimic și nici nu îi interesează subiectul.

Pe de altă parte, multe persoane sunt de părere că videochatul este un job ca oricare altul și cei/cele care se îndeletnicesc cu așa ceva nu ar trebui blamați, mai ales că se câștigă foarte bine și acest gen de muncă nu necesită un efort fizic foarte mare și nici intelectual. Oare cum sună, mai ales a doua parte?

După cum am spus, părerile sunt împărțite. Din păcate acest job se poate practica până la o anumită vârstă, mai precis atât cât te ține fizicul. Pensie? Glumesc! În orice caz, după câți va ani de zile (în cel mai fericit caz), modelele de videochat trebuie să se reorienteze spre alt domeniu de activitate. Nu, în nici un caz nu mă apuc să dau sfaturi, fiecare face ce vrea și ce crede de cuviință că este mai bine, deci mă opresc aici.

model videochat

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Sunt femei care lucreaza la videochat si dupa 35 de ani si castiga destul de bine. Da, este important aspectul fizic dar nu este singurul lucru care conteaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.