Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Obiectele fragile, marea problemă

Obiectele fragile, marea problemă

firma_mutariFară nici o urmă de îndoială, cele mai mari griji pe care și le face o persoană care se mută sunt pentru modul în care vor ajunge în noua locuință obiectele fragile pe care aceasta le are. Cred că nu greșesc când zic că nici unul dintre noi nu și-ar dori ca obiectele fragile să ajungă la destinație deteriorate și nici pentru celelalte obiecte care sunt mai rezistente nu ne dorim acest lucru. Din acest motiv este necesar ca în timpul procesului de mutare să fim foarte atenți la toate detaliile deoarece de cele mai multe ori micile detalii fac diferența. În momentul de față, o parte din stresul cauzat de acestă operație este luat de pe umerii celui care se mută de către firmele de mutari.

Din punctul meu de vedere, toți cei care se mută ar trebui să apeleze la o firmă de mutari însă, fiecare alege așa cum crede de cuviință. Promptitudinea, profesionalismul, seriozitatea unei firme de mutări sunt doar câteva din motivele pentru care din punctul meu de vedere o persoană care se mută ar trebui să apeleze la serviciile unei astfel de firme. Și pentru ca tot scriu cât de util este sa apelezi la serviciile unei firme de mutări, atunci când te hotăraști să te muți în casă nouă, vreau să vă fac și o recomandare.

Firma de mutări Movingbox este recomandarea mea pentru cei care au nevoie de serviciile unei firme de acest gen. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta firmă precum si pentru a intra în contact cu angajații acesteia, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați site-ul Moving Box.

Revenind la tema acestui articol, adică cât de stresant este pentru un proprietar să își mute obiectele fragile, în cele ce urmează o să prezint pe scurt care sunt pașii pe care acesta trebuie să îi parcurgă pentru ca obiectele sale să fie transportate în siguranță.

În primul rând trebuie făcut un inventar a obiectelor fragile care vor fi transportate în noua locuință pentru a ști cât material pentru depozitarea acestora trebuie achiziționat. Dupa bifarea cu succes a acetei etape este timpul pentru achizitionarea materialelor necesare depozitării obiectelor fragile. Acestea sunt:

  • Cutii de carton
  • Foarfece
  • Hârtie de ambalaj
  • Folie cu bule
  • Bandă adezivă

După procurarea acestor materiale este timpul pentru depozitarea propriu zisă a respectivelor obiecte. O mare greșeala pe care cei care se muta o fac este reprezentată de depozitarea mai multor obiecte într-o cutie. Acest lucru este strict interzis, mai ales cand este vorba despre lucruri foarte fragile.

Pentru a evita deteriorarea obiectelor în timpul transportului se recomandă ca acestea să fie îmbracate în folia cu bule înainte de a fi introduse în cutii. Acestea se lipesc foarte bine cu bandă adeziva, astfel încat să nu se desfacă în timpul transportului. Și dacă tot am ajuns la capitolul transport, obiectele delicate se recomandă a fi transportate separat de restul obiectelor pentru a se evita pe cât posibil apariția evenimentelor nedorite.

movingbox

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.