Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ce trebuie să știi despre activitatea unui studio de videochat

Ce trebuie să știi despre activitatea unui studio de videochat

lucky studioCe trebuie să faci înainte de a te angaja ca model la un studio videochat? În primul rând trebuie să cauți informații despre societatea care deține studioul. Dacă acesta este unul nou sau mic și nu are reclame publice ar fi bine să îl eviți și să cauți altul care inspiră mai multă siguranță. Încrederea este legată în primul rând de legalitatea afacerii respective. Și dacă vrei să lucrezi într-un studio de videochat trebuie să știi în primul rând că activitatea respectivă este în definitiv una comercială și trebuie să respecte legislația în vigoare. În primul rând compania trebuie să fie legală și să plătească taxe și impozite pe venit.

Datorită faptului că activitatea de bază se desfășoară pe internet cu ajutorul computerelor și camerelor web, sociatatea trebuie să aibă licențe pentru soft-urile instalate. Un alt aspect ar fi respectarea legislației muncii: modelele trebuie să aibă încheiate contracte de muncă, iar societatea să vireze către stat atât impozitul pe veniturile angajațiilor cât și celelalte contribuții aferente.

Ways_to_Speed_Up_Your_Morning_Beauty_Routine

Trebuie să știi că în acest domeniu este interzisă colaborarea persoanelor sub 18 ani, deci dacă ești minoră și nu vrei să ai probleme, nu trebuie să accepți oferta unor companii care nu respectă acest aspect. Cel mai bine este să aștepți până la vârsta majoratului ca să faci acest pas, adică să te angajezi ca model la un videochat. Este foarte important să te simți în siguranță, deci trebuie ca alegerea ta să fie un videochat care funcționează legal.

Wonderful-Ways-to-Wear-Bangles

Informațiille despre un anumit studio de videochat le găsești cu mare ușurință pe internet. De exemplu, dacă vrei să știi cât mai multe despre Lucky Studio din Iași, pe www.luckystudioz.ro vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale: ce înseamnă să lucrezi într-un studio care respectă discreția modelelor, ce îți trebuie ca să devii model la Lucky Studio, despre condițiile premium oferite de studio, despre programul de lucru, despre câștigurile zilnice și bonusurile pe care le poți primi și, ceea ce este cel mai important, poți afla impresiile celorlalte fete angajate ca modele acolo. În rest, depinde de tine cum selectezi informațiile și la ce concluzie ajungi în ceea ce privește hotărârea pe care vrei să o iei.

lucky-studio2

Facebook Comments

About Mihaela

9 comments

  1. nu stiu de ce unii zic ca nu e ok sa lucrezi ca model de videochat … mie mi se pare super ok sa ai programul pe care ti-l alegi si sa primesti bani zilnic 🙂

  2. nici mie nu mi se pare ok sa comentezi fara sa ai habar despre ce e vb… un job in videochat este tot ceea ce o fata si-ar putea dori 😀 asta chiar daca e pe termen scurt.

  3. am auzit si eu de lucky studio, numai pareri de bine ideea e ca pare prea frumos ca sa fie adevarat …. stiti voi poate mai multe despre studioul asta?

  4. Narcisa totul e pe bune chiar daca ti se pare un vis, e adevarat. Lucrez la Lucky studio de 3 luni de zile si am parte de beneficii cum nu am mai gasit la niciun alt job 🙂

  5. ideea e ca un job din asta iti permite sa te sustii singura, ai bani zilnic, machiaj, transport si cursuri de engleza si franceza. faza e ca daca ai incredere in tine n-ai cum sa nu reusesti sa te descurci

  6. aia cu mintile incuiate ar trebui sa se abtina … sa lucrezi la Lucky Studio e super fain, daca vrei sa ai un job placut si bine platit e cea mai buna alegere!

  7. e un pas important sa te angajezi si trebuie sa faci acest pas numai daca esti sigura ca iti va merge bine. un job in videochat poate sa fie perfect pentru a face bani rapid, intr-un mod placut 🙂

  8. am tot auzit si eu despre lucky studio, dar pana nu am mers sa vad cu ochii mei nu m-am convins. acu sunt angajata de 5 luni si nu regret alegerea facuta 😀

  9. stiu ce inseamna job de model, prietena mea lucreaza acolo. nu i se impune nimic + castiga foarte bine. nimic de obiectat, ba dimpotriva mi se pare un job foarte OK!