Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Totul e bine când se termină cu bine

Totul e bine când se termină cu bine

Astazi vreau să vă povestesc despre ce a pățit o prietenă de a mea în concediul de anul trecut. Ca să profite de ultima zi de concediu s-a hotărât să meargă împreună cu cei din familie la ștrandul din Brașov, dar cu intenția clară de a vizita și orașul de la poalele Tâmpei. Din cauza fatului că Brașovul nu era prea departe și că nu îl vizitaseră niciodată, toți au fost entuziasmați de idee, în special copii, când au auzit că ștrandul era principalul motiv al călătoriei lor. Au pregătit bagajele cu o seară înainte și a doua zi dimineața au pornit la drum, nu înainte ca prietena mea să verifice tot ceea ce copii îndesaseră în bagajele lor, iar soțul ei să facă un control mașinii.

Ca să nu aibă parte de surprize pe drum, el a verificat tot ce se putea verifica, începând de la lumini, fază scurtă, fază lungă și poziții, până la verificarea atmosferei în roți. A umplut recipientul special cu lichid de parbriz, a mai turnat puțin ulei și a chiar a băgat și antigel, deși nu era cazul. Dar omul e meticulos și din cauză că nu vrea să aibă parte de surprize la drum lung, uneori mai și exagerează.

Cu toate că el a verificat mașina înainte de a pleca și s-a învârtit mai mult de două ore în jurul ei de își pierduseră copii răbdarea, după ce au parcurs mai mult de jumatate din drumul către Brașov, de ce le era frică nu au scăpat, mașina a început să facă figuri și să meargă întrerupt.

Din păcate, cu toate că soțul prietenei mele știa ce și cum să verifice o mașină, nu se pricepea de loc să detecteze o defecțiune și nici să o repare, așa că neștiind ce trebuie să facă a sunat la un service auto Brasov deschis sambata, în speranța că vor avea parte de un ajutor calificat. Băieții de la service s-au oferit să vină cu mașina lor ca să tracteze mașina până la atelierul lor și până seara a fost ca și nouă.

În definitiv totul e bine când se termină cu bine, nu?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.