Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Școala Internațională pentru Educație Primară

Școala Internațională pentru Educație Primară

scoala internationalaPentru a veni în ajutorul comunității străine vorbitoare de limba engleză din București, în 1994 a luat ființă Școala Internațională pentru Educație Primară (InSPE), care oferă servicii educaționale în limba engleză copiilor din această comunitate. Scoala particulara a fost innfințată ca și Grădiniță Internațională, dar în prezent aceasta are creșă, grădiniță și școală primară, iar serviciile s-au extins și pentru copii din comunitatea română. Limba engleză este vorbită zilnic în școală, deși nu este predată în scoală ca atare. Astfel, copii între 1 și 11 ani reușesc să învețe foarte bine și să o aprofundeze în timp, chiar dacă unii dintre ei încep cursurile fără să cunoască deloc această limbă.

Sediul InSPE este în București, în complexul Green Lake REsidences, într-o zonă ușor accesibilă, la 10 minute de Arcul de Triumf și la 5 minute de Băneasa Shoping Center. Cererile de admitere la această școală se primesc pe parcursul întregului an școlar, datorită caracterului tranzitoriu al multor familii, mai ales a celor din comunitatea străină.

La cursurile Extra-Curiculare oferite de InSPE pot participa copiii de 3 ani şi mai mari de 3 ani. Aceste cursuri se pot schimba în fiecare trimestru și din cauza aceasta copiii trebuie să se înscrie pe toată durata lor. Cluburile „after scool” sunt incluse în prețurile de școlarizare, iar copii pot alege 3 dintre acestea. Dacă se dorește participarea la mai mult de 3 cursuri, se va plăti o taxă suplimentară pentru fiecare.

Prezența este obligatorie. Pentru copiii de la grădiniță prezența minimă este de 5 dimineți, iar copii pot să frecventeze cursurile numai în prima parte a zilei sau pe parcursul întregii zile. pentru copii care stau până la ora 13 la cursuri se asigură masa de prânz, iar celor care frecventează școala în regim de full-time li se oferă posibilitatea de a dormi la prânz.

Școala Primară oferă educație în limba engleză copiilor cu vârste între 4 și 11 ani. Datorită adoptării Curriculum-ului Scoțian de Excelență, școala oferă un plan echilibrat și o educație de excepție, în concordanță cu cadrul internațional. Copii sunt pe primul plan datorită stilului de învățare, aceștia având posibilitatea să se dezvolte din punct de vedere fizic, social, mental și emoțional.

Taxă:

  • taxa inițială de înscriere  – 700 euro nerambursabili
  • taxa de reînscriere – 1000 euro, se plătește anual, dedusă din taxa școlară anuală totală (două tranșe)

Discount:

  • 1 copil în regim part-time și 1 copil în program full-time: 6%
  • 2 copii în cadrul școlii în program full-time: 6%
  • 3 copii în cadrul școlii în program full-time: 10%
  • pentru copiii care au încheiat minimum 4 ani școlari în instituție: 10%
  • discounturile sunt cumulative, dar discountul total admis este de 15%

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.