Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Jocurile online, motiv de relaxare

Jocurile online, motiv de relaxare

xjocuriSunt zile când serviciul și familia îmi ocupă cea mai mare parte din timp și rareori mai apuc momente de libertate în care mă pot relaxa puțin. Doar seara se mai întâmplă sa am șansa unei asemenea ocazii, din cauza obosealii acumulate de-a lungul zilei, chiar nu mai am nici un chef de ieșit în oraș, prefer să stau acasă. În urmă cu ceva timp preferam să mă relaxez citind articole de pe bloguri deoarece unele mă inspirau și altele mă amuzau. Și acum mai răsfoiesc din când în când câte un blog care îmi place și trebuie să recunosc că îmi pare rău că nu fac asta mult mai des și nu aloc acestui hobby mai mult timp, la fel cum făceam în urmă cu câțiva ani de zile.

Acum, ce să zic,  odată cu trecerea timpului, omul mai simte nevoia de o schimbare în viața lui. Nu cu mult timp în urmă mi-am propus să dau o șansă joculețelor online, dar nu din dorința de a-mi retrăi copilăria, că pe vremea când eram mică nu existau jocuri online, intenet și nici computere. Recunosc că jocurile online, indiferent de gradul de complexitate, nu îmi oferă aceeași senzație ca jocurile din copilărie (șotron sau rațele și vânătorii), dar unele sunt destul de bune și chiar merită puțină atenție din partea mea.

Partea cea mai grea a fost să găsesc un site legat de jocuri care să îmi ofere posibilitatea de a găsi ceva pe gustul meu. Pe internet exista literalmente mii de astfel de site-uri unde îmi pot pierde vremea în mod plăcut, având de ales dintre sutele de joculețe simpatice și amuzante.

Din fericire, am reușit să găsesc uul care avea unde se află o varietate întreagă pentru toate vârstele si genurile, chiar și jocuri în doi (vezi aici). Spre surprinderea mea, cel mai bine m-am descurcat la cele de tip sport, cum ar fi tenis de câmp sau fotbal. I-am aratat si fiului meu joculețele preferate, cu toate că el preferă să joace Counter Strike sau Diablo, dar într-o seară a făcut o excepție de dragul meu și ne-am distrat împreună.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.