Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Geanta personalizată de la PhotoFancy

Geanta personalizată de la PhotoFancy

photofancyÎn urmă cu o săptămână am scris un articol despre magazinul Photo Fancy de unde oricine poate comanda produse personalizate folosind fotografiile proprii sau pe cele din galeria de pe site: genți, tricouri, perne, șepci, ceasuri de perete, postere și tablouri, calendare, autocolante, huse de smartphone, cani personalizate, diferite accesorii, lumânări pentru botez, albume foto și multe altele. Cu ajutorul aplicației de pe PhotoFancy, care este foarte ușor de utilizat, puteți edita fotografii și realiza colaje foto impresionante, puteți crea online imagini personalizate cu numele dumneavoastră, sau puteți personaliza diferite produse ca cele enumerate mai sus.

Așa cum spuneam și în primul articol, eu m-am încăpățânat să personalizez o geantă de mărime medie cu o poză care îmi plăcea foarte mult și după ce am oscilat între mai multe variante, am lansat comanda. Recunosc că din cauză că poza aleasă de mine nu avea rezoluția potrivită, nu am avut de ales am modificat-o puțin cu Photoshop. Am umblat la mărime, la rezoluție, la contrast și luminozitate. Inițial mi-a fost frică că din cauza aceasta produsul final nu va arăta bine, adică poza imprimată pe geantă va fi neclară. Din fericire cei de la Photo Fancy sunt profesioniști și ca dovadă geanta pe care am primit-o ieri arată foarte bine, exact cum mi-am dorit.

Modelul de geantă pe care l-am făcut online pe site PhotoFancy:

1216768596

Geanta pe care am primit-o în urma comenzii făcute pe site PhotoFancy:

Geanta personalizata Photo Fancy

Geantă mărime medie Photo Fancy

Siner, sunt foarte mulțumită de cum arată geanta. Ieri am primit-o și azi am luat-o la lucru, după transferul de rigoare a tot ce aveam în vechea poșetă. Deși are mărime medie (21 cm x 6 cm x 32 cm) este destul de încăpătoare, au loc toate chestiile pe care obișnuiesc să le port cu mine: portofel, telefon, rujuri, chei, umbrelă, tigări, brichetă etc.  La început am vrut să personalizez o geantă mărime mică, apoi m-am răzgândit și am lucrat puțin pe o geantă mărime mare,  dar acum mă bucur că am ales geanta de umăr mărime medie, este exact ce am eu nevoie.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.