Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Bijuteriile de la Royal Diamante

Bijuteriile de la Royal Diamante

verigheteNunta este un eveniment important și vrem să fie totul perfect. În funcție de locul în care va avea loc nunta există foarte multe tradiții și obiceiuri de care mirii trebuie să țină cont. Primul pas pentru realizarea nunții este pețitul, adică vizita făcută de mire la familia miresei. În zilele noastre acesta este doar un pas formal pentru că tinerii au decis deja să să căsătorească. În unele locuri acceptul părinților este sărbătorit printr-o petrecere. Inelul de logodnă este simbolul iubirii dintre doua persoane și modul prin care se dovedește ca o femeie este deja promisă unui bărbat. Acest inel va fi puratat mereu de către aceasta și de aceea el trebuie ales cu foarte mare grijă.

Verighetele sunt și ele foarte importante pentru persoanele care se vor căsători pentru că ele vor fi purtate toată viața. Locul lor este pe inelarul mâinii stângi și astfel orice persoană care le va vedea va putea ști că persoana respectivă este deja căsătorită. Pe de altă parte, acesta este și un mod prin care o persoană își va aminti mereu de persoana iubită, chiar dacă între ei există kilometri întregi sau sute de persoane.

application-assets-catalog-products_all-PD374W-15-_MG_2738_ret

Un mod foarte frumos de a arata unei persoane că este iubită este cumpararea unui inel sau a unei verighete cu diamante. Pentru cei care nu sunt foarte experimentați în acest domeniu li se oferă șansa de a studia un ghid de cumparare a bijuteriilor cu diamante, deci mai exact vi se oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua ceea mai corectă decizie.


mini_certBijuteriile achizitionate de la Royal Diamante sunt de o foarte bună calitate și vin însoțite de certificate ale diamantelor utilizate, adică voi veți ști mereu ce ați cumpărat. În general inelele de logodnă sunt cumparate fără știrea viitoarei mirese și după așteptarea momentului cel mai potrivit sunt oferite, ceea ce înseamnă că trebuie să știti de unde să cumparați acele bijuterii care o vor cuceri și care nu o vor lăsa să spună altceva decât magicul cuvant ”DA”. Cu toate acestea, pentru a putea cumpara un inel potrivit pentru logodnică, trebuie să știți mărimea pe care trebuie să o aibă inelul.

Din fericire nici acest lucru nu este foarte greu cu cei de la Royal Diamante.Trebuie să intrați pe site și să vedeți informațiile despre mărimea inelelor și după aceea nu vă mai rămâne de făcut decât să o convingeți pe prietena voastră să vă lase sa îi măsurati degetul făra a-i oferi informații despre ceea ce aveți de gând să facetț mai târziu.

Nu există obiceiuri doar pentru nunta în sine ci chiar și pentru inelul de logodna sau pentru verighetele ce vor marca unirea celor doi îndrăgostiți. Indiferent de țară și de obiceiuri, un lucru este sigur: cele două bijuterii marchează peste tot unirea a două persoane și în același timp devotamentul unuia față de celălalt.

application-assets-catalog-products_all-PD374W-15-_MG_2373_ret

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.