Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cu PhotoFancy imaginile devin realitate

Cu PhotoFancy imaginile devin realitate

photofancySăptămâna trecută am primit premiul pe care l-am câștigat la un concurs pentru bloggeri. Acesta este un smartphone HTC Desire 610 și îmi place foarte mult deoarece comparativ cu celelalte telefoane pe care le-am avut până acum pot spune că este cel mai bun din toate punctele de vedere. Sunt foarte mulțumită de el, dar îi lipsește ceva: nu are husă. Cum nu mă așteptam să primesc de la sponsor minunăția de telefon cu tot cu husă, încă înainte de a intra în posesia lui am început să caut pe internet o husă care să se potrivească și care să nu aibă un design banal.

Din cauză că doream ceva deosebit și pe gustul meu, după îndelungi căutări am ajuns și pe PhotoFancy, un magazin online mai aparte. De ce zic asta? Deoarece de aici se pot comanda tot felul de produse personalizate cu fotografiile proprii sau cu cele care sunt în galerie (genți, ceasuri de perete, calendare, huse de smartphone, cani personalizate, accesorii, albume foto).

staedtetassen_6sp_ro_ro

După ce am cochetat puțin cu ideea de a-mi face o husă personalizată pentru telefon, m-am răzgândit și mi-am îndreptat atenția către genți, deoarece îmi doream de mult timp să am un accesoriu de genul acesta care să aibă ceva deosebit care să atragă privirile. După îndelungi căutări am găsit pe internet o imagine care mi-a plăcut și după ce am prelucrat-o puțin în Photoshop am inserat-o pe modelul ales (mărime medie) ca să îmi fac o părere de cum ar arăta viitoarea mea geantă.

1216768596

După mai multe încercări și câteva zeci de variante, m-am hotărât să rămână modelul de mai sus și am plasat comanda pe PhotoFancy. Cred că în cursul zilei de azi sau cel târziu mâine voi primi coletul. Sper ca totul să fie în regulă și geanta să arate la fel de bine și în realitate. Zic asta deoarece imaginea pe care am ales-o îmi place foarte mult, dar am prelucrat-o și am umblat puțin la mărimea ei și la rezoluție. Sper să nu fie probleme din cauza aceasta și am încredere că cei de la PhotoFancy sunt profesioniști și că totul va fi bine.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.