Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Am nevoie de un Moment special

Am nevoie de un Moment special

moment iti da putereSunt puțin curioasă și mă întreb dacă adezivii Moment lipesc orice fel de materiale, chiar dacă sunt diferite, ceva de genul piatră de platic, lemn de fier sau sticlă de faianță? Nu am de gând să renovez apartamentul și nici să mă apuc să meșteresc măsuțe de cafea minune sau scaune pliante pentru balcon sau grădină, pe mine mă interesează altceva, cel puțin deocamdată. Am nevoie de un adeziv care să lipească ceramica de marmură, atât și nimic mai mult. După mai multe căutări și filtrări nereușite am găsit totuși un adeziv care ar putea fi ce am eu nevoie, dar nu sunt sigură că am ales corect.

Este vorba de adezivul Moment Fix Extreme Total. Din descrierea produsului reiese că „este cea mai puternică și mai flexibilă soluție pentru toate lucrările destinate lipirii, etanșării și chiar umplerii tuturor tipurilor de materiale” și că fixează obiectele grele pe suprafețe absorbante și neabsorbante, cum ar fi: plăci de piatră, oglinzi, geam, plută, gips-carton, cărămizi, ceramică, plastic, metal, etc. Acest adeziv are aderență inițială foarte ridicată și lipește instantaneu, ceea ce e un lucru bun, dar nu sunt pe deplin lămurită. Lipește ceramica de marmură sau nu?

moment fix total

Îmi cer scuze dacă întrebarea aceasta revine obsesiv în articolul acesta, dar eu chiar am nevoie de un adeziv care să să lipească o plăcuță de ceramică pe care este imprimată fotografia părinților mei pe monumentul funerar din marmură pe care l-am comandat împreună cu sora mea și care urmează să fie montat săptămâna viitoare în cimitir, la mormântul părinților. Comanda inițială pe care a facut-o sora mea este doar pentru un monument funerar simplu, dar eu am făcut plăcuța în urmă cu ceva timp și chiar aș vrea să fie pusă cumva pe monument, dar nu știu dacă este posibil. Un adeziv de genul acesta, care lipește instantaneu, este impermeabil și are o rezistență ridicată la razele UV, ar fi ideal.

Adevărul este că nu sunt sigură dacă metoda la care m-am gândit este eficientă și mi-e teamă ca răspunsul celor de la firma unde am dat comanda să nu fie negativ, să nu invoce lipsa de timp sau să zică că durează mai mult până sapă ei în marmură locul unde să fie montată plăcuța. Eu vreau să fiu pregătită și să le explic că adezivul Fix Extreme Total este ideal pentru asemenea operație și că lipirea a plăcuței de ceramică va dura doar câteva minute.

Din păcate nu mai am timp să aștept ca să îmi răspundă cineva la această întrebare pe blog. Mai bine merg la un magazin de specialitate și întreb vânzătorul de acolo, sunt sigură că știe mai multe despre adezivi decât mine. Și dacă bănuielile mele se adeveresc, adică dacă acest adeziv poate lipi ceramica de marmură, o să cumpăr un tub, să îl am cu mine în cazul în care cei de la firma funerară se vor eschiva și vor căuta motive ca să scape de montarea plăcuței.

moment

Cu ocazia aceasta am aflat că în perioada 15 iulie 2015  – 15 septembrie 2015 are loc Campania MOMENT îți dă puterea de a munci bine!” organizată de agenția de publicitate Babel Communications S.R.L în favoarea HENKEL ROMANIA S.R. La această pot participa toate persoanele cu domiciliul/reședința în România, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la data începerii campaniei, care trimit cel puțin un mesaj conținând imaginea unui bon fiscal de achiziție a produselor participante, respectând prezentul Regulament. Mesajul conținand imaginea poate fi trimis completând un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.lipesteorice.ro.

Pentru a participa la Campanie, participanții trebuie să achizitioneze produse marca MOMENT comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Henkel Romania în valoare de minimum 50 lei (TVA inclus) pe un singur bon fiscal în perioada campaniei și să se înscrie în campanie.

Premiile Campaniei  MOMENT îți dă puterea de a munci bine!”

  • 6300 premii instant constând în cupoane valorice ce pot fi folosite în toate restaurantele McDonald’s de pe teritoriul României pentru achiziționarea unui McPuisor sau unui Hamburger + o porție mică de cartofi prajiți + o băutura răcoritoate, la alegere dintre Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Lipton, de 250 ml

  • 9 premii (500 lei cu TVA inclus) saptămanale în bani – tragere la sorți săptămanală

  • Marele premiu în bani (4.500 lei cu TVA inclus) – tragere la sorți la finalul promoției

moment fix

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.