Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Folie de protecție pentru smartphone

Folie de protecție pentru smartphone

vetterAtunci când îți cumperi sau primești un telefon nou trebuie să ai grija de el. Și eu am primit de curând un telefon nou, este  vorba de un Iphone 4S, căruia scumpa mea nepoțică i-a scos folia care protejează ecranul. Mie nu îmi place să folosesc telefonul fară folie de prodecție și din cauza aceasta am început să caut prin magazine ca să cumpăr alta. O prietenă mi-a recomandat pe la cei de la Vetter și am fost impresionată de tehnologia de ultima oră disponibilă pe site, dar și de îmbinarea perfectă dintre tehnologie/design și utilitate. Toate acestea m-au convins să cumpăr o folie de protectie nouă pentru telefonul meu. Folia îmi apară telefonul de zgârieturi și de amprente.

În afară de faptul că este unul din produsele foarte bine concepute, folosirea foliei nu s-a dovedit a fi un lucru foarte greu. Produsele de pe acest site unt utile pentru oricine și, mai mult, fac parte din categoria produselor premium. Din momentul în care am pus-o pe telefon am avut senzația că țin alt telefon în mână. Pur și simplu i-a schimbat aspectul, ceea ce îmi place foarte mult.

Raportul dintre calitate și preț s-a dovedit a fi unul foarte bun, chiar aveți de câștigat dacă alegeți aceste produse care sunt și foarte ușor de folosit. Produsele sunt foarte fiabile și în plus se găsesc la prețuri accesibile pentru fiecare. V-am spus că am descoperit aceste produse cu ajutorul unei prietene, dar cu toate acestea nu v-am spus cum m-a convins să comnand. Asta a fost de fapt cel mai simplu, mi-a aratat review-urile existe pe site-ul celor de la eMag și am fost plăcut impresionată de faptul că multe personae le-au acordat calificative foarte bune.

De ce aș alege din nou Vetter? Pentru că produsele lor se potrivesc la fix pentru telefoanele noastre. Folia de protecție pe care am achizitionat-o s-a potrivit foarte bine și este mult mai bună decat ceea pe care o avea inițial telefonul meu. Cu noua folie nu se mai pune problema să văd urme pe ecran, sau poate că sunt mai mici și nu ies în evidență. Iubesc inovația de care aceasta firmă da dovadă, pur și simplu se pune în locul clientului pentru a lua cele mai bune decizii și acest lucru nu este facut de orice firmă, ceea ce m-a surprins plăcut.

Cei de la Vatter urmăresc tot timpul să uimească prin inovația accesoriilor și a produselor vândute, de exemplu folia pe care eu am achiziționat-o are efectul de a micșora vizibilitatea microzgarieturilor de pe ea. Deci cum sa nu iubiți o astfel de folie de protecțiee, despre care știți din start că va avea o durată de viață mult mai mare comparativ cu cea a foilor obișnuite? Design-ul acestor produse atrage într-un mod placut, te face să îți dorești să nu te mai desparți de telefon și, in plus, va atrage privirile celor din jur.

folie vetter

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.