Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Gerlinea te ajută să slăbești așa cum vrei

Gerlinea te ajută să slăbești așa cum vrei

curaGerlinea a fost lansată în România în anul 2007 și este brandul numărul unu în managementul greutății corporale, care şi-a stabilit ca scop să  ajute persoanele să piardă în greutate și să se mențină printr-un regim de viață echilibrat și produse speciale create pentru a scădea sau a menține greutatea corpului. Motto: Slăbesc şi îmi menţin greutatea, echilibrez o masă sau compensez un exces cu o soluţie simplă, uşor de adaptat stilului meu de viaţă, sigură şi eficientă! Gerlinea este aliatul perfect în lupta cu kilogramele în plus și te ajută să ai silueta de vis îngr-un timp foarte scurt.

Metoda de slabit Gerlinea, elaborată de nutritioniști francezi este o dietă simplă, eficientă și sănătoasă, care presupune:

  • dieta de slabit hipocalorică, cu aport redus de calorii
  • dieta echilibrată
  • proteine in cantitate optimizată pentru senzația de sațietate și stimularea arderilor

Această dietă ajută la pierderea kilogramelor în exces, iar produsele, sub forma unor gustări în timpul zilei) pot fi folosite pe post de adjuvant în dietele hipocalorice sau hiperproteice. Pentru a atingerea celor trei obiective de mai sus, mai precis pentru acoperirea necesarului de elemente nutritive esențale si  optimizarea aportului proteic cu cât mai putine calorii), metoda Gerlineea este susținuta cu succes de gama de produse Gerlinéa. Acestea au un conţinut echilibrat de nutrienţi (12 vitamine, 11 minerale, glucide, lipide) și sunt special create pentru a ajuta corpul în a pierde din geutate sau pentru menținerea acesteia.

Gama de produse Gerlinea este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake, creme, supe) și snack-uri hiperproteice sau hipocalorice (batoane, biscuiti). Conform metodei Gerlinea, dieta de slabit constă în înlocuirea a una sau două mese cu produsele Gerlinea pentru menținerea unui regim de slabire hipocaloric.

Dacă v-ați hotărât să folosiți produsele Gerlinea și cumpărați orice produs în perioada 06.07 – 31.08.2015, nu ratați ocazia de a câștiga un weekend în doi pe Coasta de Azur. Scrieți numărul de bon în formularul de pe pagina Gerlinea.ro sau pe facebook și aveți șansa de a câștiga. Alte sute de premii vă așteaptă!

Gerlinea-SummerAD-banner-851x315

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.