Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Evadarea

Evadarea

cascoDeși trecuseră doar câteva zile de când revenise acasă după două săptămâni de relaxare pe malul mării, nici acum nu își mai aduce aminte care a fost motivul care l-a determinat să lase totul baltă și să se aventureze în necunoscut într-o fracțiune de secundă. S-a trezit dimineața și și-a spus: gata, trebuie să plec, nu contează unde, cât mai departe de casă, de tot și de toate. Nu avea o țintă precisă, vroia doar să scape de stresul și rutina zilnică, așa că și-a pus într-o geantă câteva haine, și-a luat laptop-ul, telefonul mobil și camera video și s-a îndreptat spre garaj unde îl aștepta cuminte mașina lui, gata de drum și dornică de o nouă aventură.

Bucuros de faptul că în urmă cu o zi făcuse o asigurare Casco nouă a învârtit hotărât cheia în contact. Nu avea nici cea mai mică idee unde va merge sau care va fi traseul excursiei, dar și-a zis că avea timp să se gândească la asta după ce va ieși din orașul prăfuit care începuse să se trezească la viață odată cu ivirea zorilor. Era fericit și în același timp puțin speriat de ceea ce avea să urmeze deoarece niciodată în viața lui nu făcuse așa ceva. Întotdeauna își planificase fiecare acțiune și niciodată nu îi trecuse prin cap să facă ceva fără să analizeze toate aspectele și să scrie pe o hârtie avantajele și dezavantajele acțiunilor sale viitoare și de fiecare dată lista era destul de lungă.

Dar în dimineața aceea totul se întâmplase fulgerător și nu avusese timp să se gândească prea mult. De fapt, își impusese să nu mai analizeze tot și să se lase dus de val, fără a se gândi la consecințe și fără să știe de la început încotro se îndreaptă. Și a fost bine. A condus mult, s-a oprit când a dorit el, a filmat și a făcut fotografii interesante, a stat de vorbă cu mulți oameni, și chiar și-a făcut câțiva prieteni. S-a simțit liber și dornic de viață și nu regretă pasul făcut pentru că nu s-a întâmplat nimic rău, nici o catastrofă iremediabilă.

Glumesc! Adevărul este că nimeni nu i-a simțit lipsa, nici măcar șeful, care în ultimul timp își făcuse obiceiul să îl cheme la birou chiar și în zilele libere pentru a rezolva ceva urgent, nu contează ce aanume. Cele câteva zile de vacanță i-au reîncărcat bateriile pentru o lungă perioadă de timp și chiar are de gând să evadeze din nou, cât mai curând posibil.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.