Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cuvinte cheie pentru un concediu reușit

Cuvinte cheie pentru un concediu reușit

greciaVară, soare, plajă, mare, oferte, zboruri ieftine in strainatate… Acestea sunt „cuvintele cheie” care îmi trec prin minte atunci când mă gândesc la perioada concediului de vară. Nu mai este mult și ca de obicei nu am planificat nimic. Dar nu este timpul pierdut pentru a găsi un loc deosebit, o stațiune frumoasă, undeva la malul mării. Vreau să scap de aglomerația și praful din oraș, să mă odihnesc și să scap de stres. Nu spun că oriunde aș merge ar fi bine și că nu mă interesează condițiile de cazare, servirea și nici prețurile practicate. Din fericire ofertele turistice pentru vara aceasta sunt multe, variate și tentante.

Mi-ar plăcea să merg în Grecia deoarece nu am fost niciodată și din câte am aflat sunt multe stațiuni frumoase iar hotelurile sunt superbe. Ce oferte Grecia există? În ce stațiune mi-ar plăcea să îmi petrec concediul? Ce hotel aș prefera? Cum mi-ar plăcea să fie camera?

Prima opțiune în ceea ce privește locația ar fi Insula Creta deoarece se spune că reprezintă destinația perfectă indiferent de posibilitățile financiare ale turiștilor. Creta este o altă lume parcă desprinsă dintr-o poveste, un loc care are propriile tradiții și propriul dialect. Mi-ar plăcea să vizitez muzee, situri arheologice, să colind plajele tropicale ale insulei și să gust puțin din viața de noapte a stațiunilor renumite.

A doua opțiune ar fi Insula Corfu care se află în Marea Ionică. Mi-ar plăcea să văd cum valurile mării imbrăcișează coastele munților împăduriți, să simt nisipul fin de pe plajă, să vizitez muzee, parcuri, situri arhiologice și să mă bucur de luxul oferit de stațiunile de pe insulă. Din păcate această destinație este destul de scumpă, dar cei care au petrecut vacanța acolo au spus că sejurul a meritat fiecare bănuț.

Și ultima opțiune, dar cea mai tentană pentru mine, ar fi Insula Rodos deoarece are o istorie interesantă dar și un peisaj uimitor. Mi-ar plăcea să vizitez vechea cetate, muzeele și siturile arheologice. Cu toate că stațiunile din această insulă sunt foarte aglomerate pe timp de vară, această destinație este preferată de către foarte mulți turiși care preferă sejururi all-inclusive.

În fiecare an mi-am făcut planuri de vacanță de genul acesta și, ce să zic, mi-ar plăcea să nu rămână doar la stadiul acesta, de planificare și cam atât. Da, mi-ar plăcea mult să îmi petrec concediul în Grecia, dar sunt și alte destinații turistice interesante unde merită să îmi petrec concediul de vară, trebuie doar să găsesc oferta care mă atrage cel mai mult și este cea mai convenabilă.

rodos

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.