Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Joc și somn pe plajă, cu un singur accesoriu pentru copii – pătuțul pliant Sun&Sleep

Joc și somn pe plajă, cu un singur accesoriu pentru copii – pătuțul pliant Sun&Sleep

babyneedsVreți să vă petreceți vacanțele cu cel mic, însă sunteti îngrijorați de modul în care veti transporta toate accesoriile necesare pentru bebe? Mai ales la plajă, acolo unde cel mic trebuie sa doarma si sa se joace linistit, ferit de razele puternice ale soarelui, aveti nevoie de un accesoriu inedit si usor de luat oriunde: pătuțul pliant!. În magazinele de specialitate, veți vedea cât de inovativi sunt producatorii de accesorii pentru somnul celui mic și veți găsi niște patuțuri pliante special concepute pentru mersul în vacanțe și statul la malul mării.

Pătuțul pliant Sun & Sleep – loc de joacă și de dormit pentru micuțul tău

Când mergeți la mare, una dintre principalele griji este locul în care cel mic va putea dormi, astfel încât să fie ferit de razele nocive ale soarelui de prânz. Și cum umbrelele obișnuite nu fac întotdeauna față sau pur și simplu nu protejează îndestul de mult pielea copilului de efectele soarelui, atunci aveți nevoie de un accesoriu de dormit confortabil și fiabil, precum pătuțurile pliante de la Babyneeds. Confecționat din bumbac, însă acoperit cu textile speciale, accesoriul poate opri până la 93% din razele dăunatoare, precum cele UVA și UVB. Modelul denumit sugestiv Sun & Sleep este ideal de luat cu voi atunci când plecați in concediu la mare și vreți ca cel mic să se simtă ca acasă, chiar și pe plajă.

Datorită sistemului de pliere performant cu care vine la pachet, acest tip de pătuț ocupă foarte puțin spațiu și poate fi pliat sau deschis și doar cu o singură mână. Confecționat din materiale textile de cea mai bună calitate, patuțul pliant poate fi folosit atât ca accesoriu pentru dormit, cât si ca spațiu de joacă, indiferent că este poziționat în camera celui mic, în gradină sau pe plajă.

Pătuțul pentru plajă – ușor de depozitat, chiar și într-o geantă de plajă

Unul dintre cele mai importante avantaje ale patuturilor pliante de la Babyneeds este acela că sunt foarte ușor de transportat, ocupă puțin spațiu și au o greutate redusă. În date concrete, gândiți-vă ca spre deosebire de pătuțurile convenționale și greoaie, acestea au mai puțin de 2,5 kilograme și dimensiuni mici imediat după pliere, astfel încât accesoriul pentru dormit să poată fi depozitat și într-o gentuță de plajă. Mai mult decât atât, în toate aceste dimensiuni mici, pățutul pliant de la Babyneeds mai are prevazute și o saltea confortabilă și o plasă pentru țânțari, pentru ca somnul celui mic sa nu fie perturbat, iar el să aibă parte de o dezvoltare armonioasă și sănatoasă pe tot parcursul pauzelor de dormit.

Unde găsești cele mai avantajoase oferte de patuturi pliabile?

Dacă vă doriți un astfel de accesoriu atât de util în vacanțele voastre, atunci intrați în magazinul online Babyneeds, locul în care veți găsi cele mai avantajoase oferte la patuțurile transformabile. Faceți din vacanțele voastre adevarate motive de plăcere și odihnă, alaturi de cei mai mici membrii ai familiei. Magazinul Babyneeds vă ajută!

patuturi pliabile babyneeds

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.