Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Crezi în feng shui? Iată cum aranjamentele florale pot restabili armonia și prosperitatea în căminul tău

Crezi în feng shui? Iată cum aranjamentele florale pot restabili armonia și prosperitatea în căminul tău

aranjamente floraleÎn tot ce înseamna feng shui și aranjarea obiectelor conform practicilor acestei științe milenare, plantele și florile ocupă un loc central, acestea având un rol benefic în purificarea atmosferei dintr-o încapere, astfel încât persoanele care se afla acolo să fie pline de energie pozitivă. Astfel, dacă îți pui încrederea în principiile științei denumite feng-shui, atunci trebuie să știi că aranjamentele florale sunt foarte importante și pot să schimbe energiile blocate și stagnate dintr-o casă. Daca te gandești să redecorezi spațiile tale, atunci ia în considerare achiziția unor aranjamente din flori, pe care să le alegi cu grijă, astfel încât acestea să contribuie la stabilirea karmei încaperilor tale.

Care este scopul aranjamentelor florale în practica feng-shui?

În functie de tipul de flori pe care urmează să îl alegi, dar și de modul în care acestea arată, trebuie sa stii ca aranjamentele florale reprezinta calea cea mai sigură și mai la îndemană pentru ca încaperea în care stai să acumuleze energie pozitivă. O casă în care se regăsesc multe plante și flori frumoase, este un cămin unde dăinuie fericirea, bunăstarea și care este încarcat de o energie benefică. Mai mult decât atât, această energie are rolul de a aduce sănatate, fericire, longevitate și prosperitate.

Ca în orice lege a unei științe, și în cazul practicilor feng-shui, există câteva flori recomandate, astfel încât efectul lor să fie benefic asupra locurilor în care acestea sunt poziționate. Dacă vrei să începi să îți redecorezi spațiile, atunci trebuie să știi că florile și plantele recomandate sunt bujorul, crizantema, trandafirul japonez, narcisa, liliacul și orhideea. Iar pentru a obține aranjamente florale cu o încarcatură pozitivă mare, atunci alege să ornezi toate aceste flori cu plante încarcate de energie bună, precum planta de jad, pinul, bradul, dar și crenguțele de măr și frunzele de lămâi.

Încăperi unde poți pune aranjamentele florale

Dacă vrei să decorezi spațiile din casa ta cu aranjamente florale, trebuie să ții cont și de locurile unde este recomandat să poziționezi aceste “artificii” ornamentale benefice ție. Dacă legile feng-shui interzic florile în dormitor, asta nu înseamnă că aranjamentele florale nu pot fi extrem de benefice în locuri precum holul, livingul, camera de luat masa și biroul. Acestea sunt spații unde ne petrecem timpul cel mai des și încăperi în care avem nevoie să existe un vibe cât mai pozitiv.

De unde cumperi aranjamente florale benefice?

Dacă ai renunțat la ideea de a-ți face singur aranjamentele florale, atunci mai bine apelează la experți în domeniu, precum maeștrii florari de la floraria online Orasul Florilor, cei care vor avea grijă să iti trimită, direct acasă, cele mai aspectuoase aranjamente florale. Tu alegi plantele și modul de ornare al acestora, iar Orasul FLorilor te ajută să creezi adevarate amulete de energie pozitivă, perfecte pentru o karma buna a casei.

Încărca-te de bine, cu ajutorul plantelor și florilor binefacătoare!

aranjamente florale orasul florilor

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.