Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Farmecul vieții în doi

Farmecul vieții în doi

curatenieCe zici, nu crezi că este timpul să ne apucăm de treabă? A trecut cam mult timp…Trebuie, cum nu! Este bine și pentru mine, dar și pentru tine. Un cuplu trebuie să facă asta cât mai des posibil. Normal, dragul meu, nu te contrazic! Dar nu este prea devreme. Și cafeaua mea? Nici nu am băut-o, sunt cam adormit. Nici nu m-am trezit bine și tu vrei mă pui la treabă. Bine, înțeleg, după ce ne bem cafeaua ne apucăm de treabă. Dar promiți că după aceea… Eu te aștept în dormitor, să știi! Timpul trece repede și avem multe de făcut. Ești nerăbdătoare draga mea? Nu îmi vine să cred! Mă mir că ai planificat așa ceva. Nu te doare capul, nu ești obosită?

După ce terminăm în dormitor facem și în sufragerie? Ahh, da, cum să nu, covorul moale și fotoliile încăpătoare!! Auzi dragă, nu ar fi mai bine să ținem draperiile trase? Nuuuu, le dăm jos. Și perdelele. Dar ne văd vecinii, iubito! Și ce dacă, nu cred că este vreo problemă. Poate o să le placă ce o să vadă o să se apuce și ei de treabă. Ce schimbare! Îmi place așa! Și în bucătărie? Ce zici? Da, facem și acolo, nu ratăm tocmai bucătăria. Și apoi în baie, nu? Da, dragule, amândoi în baie, că nu mă descurc singură, știi bine asta. În balcon o să fie mai dificil, că nu prea este loc. Lasă dragă că arunc tot ce este inutil și ne vom simți în largul nostru.

Mai am o surpriză pentru tine. În urmă cu câteva zile eu am cumpărat câte ceva care să ne ajute puțin și să ne stimuleze. Asta da schimbare! Mă uimești draga mea! Știi, mă gândeam că poate ar fi bine să o chemăm și pe vecina să ne ajute. Ce zici? Nu, chiar nu este nevoie, am chemat eu pe cineva care se pricepe foarte bine la curatare canapea, fotolii, scaune, nu cred că vecina s-ar descurca mai bine.

Stai puțin draga mea! Ce tot spui acolo? Vorbim despre același lucru? Nu cred că suntem pe aceeași lungime de undă. Ba da, iubire, cum să nu. Trebuie să facem curățenie generală în casă. Începem cu dormitorul, bucătăria, sufrageria, apoi balconul…Dar tu ce credeai??!!!

clean

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Foarte bun articol, multumesc mult pentru sfat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.