Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Rolul firmelor de consultanță în accesarea fondurilor europene

Rolul firmelor de consultanță în accesarea fondurilor europene

fonduri europeneMajoritatea firmelor mici sau mijlocii din țara noastră se confruntă încă de la începutul activității cu lipsa fondurilor necesare pentru a demara activitatea specifică sau pentru a implementa și dezvolta proiecte noi, profitabile și de durată. Dacă aveți o idee de afaceri interesantă sau proiect nou, care teoretic ar aduce profit firmei dumneavoastră, trebuie să țineți cont că aveți nevoie de fonduri consistente pentru a vă vedea visul îndeplinit. Pentru obținerea acestora aveți nevoie de un plan de afaceri de lungă durată și bine pus la punct, asta dacă doriți să accesați fonduri europene.

Și pentru ca planul dumneavoastră de afaceri să fie bun din toate punctele de vedere este indicat să apelați la serviciile oferite de o firmă de consutanță pentru a primi tot sprijinul de care aveți nevoie. Numai specialiștii în domeniu vă pot răspunde la orice întrebare și vă pot sfătui ce fel de program de finanțare să alegeți. Tot ei verifică eligibilatrea unei eventuale participări, redactează proiectul și îl înscriu online în vederea obținerii finanțării nerambursabile și după aceea vă pot spune de ce documente aveți nevoie și ce trebuie să conțină dosarele.

Dacă sunteți mulțumit de serviciile prestate pentru obținerea finanțării proiectului puteți continua colaborarea cu firma de consultață pentru o mai bună organizare a activității firmei dumneavoastră și a întocmirii unui plan de afaceri mai complex, pe termen lung, deoarece acesta reprezintă baza realizării unei stategii de afaceri glisante care trebuie actualizată continuu. Din păcate nu este ușor și după obținerea finanțarii nu trebuie să treceți cu vederea nici un detaliu, condiderându-l nesemnificativ sau inofensiv afacerii dumneavoastră.

Până la sfârșitul anului acesta Spitalul de copii Sf. Sava din Iași va fi dotat cu un aparat de rezonanță magnetică necesar efectuării investigaţilor de tip RMN. Conducerea unității medicale a reușit această perfomanță datorită unui program de onco-pediatrie finanțat prin fonduri europene. Teoretic, mai este un pas de făcut după semnarea actelor: demararea procedurii de achiziție.

Programul este un proiect naţional pe onco-pediatrie şi are rolul de a veni şi suplimenta dotările din secţiile de onco-pediatrie din ţară, aşa cum este şi cazul celei de la Spitalul Sf. Maria. La ultima vizită acolo am văzut că unitatea are dotări mai puţin conforme, şi nu avea RMN. Prin intermediul acestui program spitalul va primi 1,6 milioane de euro strict pentru dotări şi echipament, ceea ce însemană că pe lângă RMN îşi vor putea achiziţiona şi alte aparate. – Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii

consultant

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.