Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum să alegeți pavelele și elementele de pavaj

Cum să alegeți pavelele și elementele de pavaj

pavconsultDacă doriți să pavați curtea casei și nu știți de unde să cumpărați ceea ce vă trebuie, intenetul vă întinde o mână de ajutor și afișează zeci de răspunsuri la întrebarea de unde iei pavele pentru curte ieftin. Pentru cei care doresc să paveze curtea casei sau să redecoreze grădina, aspectul pavelelor și prețul acestora sunt cele mai importante criterii de care țin seama atunci când fac o investiție de acest gen. Gama de forme, texturi și culori a pavelelor este variată, iar prețul acestora diferă de la un model la altul, dar și în funcție de producător. Puteți alege pavele pentru un model monocrom sau, dacă doriți să realizați desene geometrice sau fanteziste, trebuie să alegeți mai multe culori.

Pavelele au culori (galben, roșu, gri, albastru) și forme diferite (dreptunghi, cub, romb, rețea, topor, foare, cerc, stea, pișcot, evantai, etc.) Aceste modele sunt impermeabile, durabile și rezistente la dezgheț și înghet, la temperaturi ridicate și umiditate mare. Pavajul este ușor de montat și are nevoie doar de curățenie minimă și nu trebuie înlocuit sau curățat cu soluții speciale.

Dacă veți alege pavajul cu mare atenție și îl veți monta corect, veți avea o grădină frumoasă, cu alei și spații bine conturate, oferind o plăcere vizuală deosebită.

Zilele trecute a început pavarea cu pietre cubice în centrul orașului Oradea, în fața Bisericii cu Lună. Proiectul prevede ca pe o porțiune de 4723 mp să fie pavaj cu piatră cubică și 18113 mp pavaj cu dale de profir. Pentru părțile carosabile și aliniamentul liniilor de tranvai se vor utiliza cuburi de profir, pentru zonele pietonale plăci de profir, în jurul monumentului se va utiliza piatra trani. În piața centrală, pentru elementele fântânilor, pentru trepte, rigole și borduri se vor monta pavele din granit auriu. Piatra ce provine din Italia este furnizată de 16 firme producătoare.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.