Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ești în căutarea unui loc de muncă?

Ești în căutarea unui loc de muncă?

aptjobDin păcate, în ziua de azi, mulți oameni sunt în căutarea unui loc de muncă în țară și chiar în străinătate, care să le ofere un venit bun, stabilitate și nu în ultimul rând, satisfacție pe plan profesional. Pentru cei care aveți nevoie un job, am căutat și am gasit zeci de oferte de joburi bune. Ofertele de locuri de muncă de pe aptjob.ro sunt din diferite domenii, iar timpul de lucru, cerințele (studii, experiență) și responsabilitățile acestora sunt în conformitate cu postul oferit și cu legislația muncii. Acest site este special creat pentru candidații care vor sa aplice online pentru un job, dar și pentru companiile care doresc să angajeze oameni pe posturile pe care le au vacante.

Pentru a găsi ceea ce doriți puteți să folosiți filtrul pentru cuvinte cheie și localitate, asociat sau nu cu cel pentru pentru tip de job (intership/practică, fulltime, part time, colaborare, proiect), domeniu de activitate (agricultură/medicină veterinară, contabilitate/finanțe, bănci, administrativ și back office, cercetare/dezvoltare, imobiliare, construcții/instalații, arhitectură/design/creație, IT/dezvoltare de software, educație/training, inginerie, resurse umane, etc.) și experiența în muncă (fără experiență, primii 3 ani experiență, 3-5 ani experiență, peste 5 ani experiență).

Cerințele sunt diferite de la un post la altul și de aceea este indicat să folositi filtrele de căutare. De exemplu, pentru locuri de munca pentru vorbitori de limba germana pot aplica cei care au cunoștințe avansate de limba germană și de MS Office cu experiență de minim 1 an într-un post similar, iar pentru locuri de muncă în domeniul IT (ex. Oracle Forms & Reports Developer) se caută absolvenți de studii superioare în automatica, matematica, electronica sau cibernetica și cu experiență în programare de 4 ani.

apt-search-jobs

Deși metoda căutării online de locuri de muncă este cea mai facilă și este folosită de foarte mulți oameni, îndiferent de vârstă sau de studii, nu numai de către tineri, totuși nu trebuie ignorate și celelalte metode ”clasice” de căutare a unui job.

Un astfel de exemplu este ediția II a Târguuil Internaţional de Educaţie şi Locuri de Muncă – EDU2JOB ce a avut loc la începutul lunii iunie 2015 la EXPO Arad, prin intermediul căruia  29 de companii cu capital românesc și străin au oferit peste 5.000 de locuri de muncă, din care 3.500 în afara țării, în toate domeniile economice.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Cred ca … problema nu e gasirea locului de munca(uneori) problema cred ca e pur si simplu cat de apti suntem noi pe piata muncii zic si eu , poate pentru ca is prea tanar, cine stie sper sa ma insel totusi:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.