Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Beneficiile folosirii aparatului de aerosoli

Beneficiile folosirii aparatului de aerosoli

FEODacă aveți nevoie de un tratament administrat sub formă de aerosoli și doriți să cumpărați un dispozitiv special, nu ezitați și consutați oferta de aparate de aerosoli de la feo.ro. Un aparat de aerosoli (nebulizator) este un dispozitiv medical care generează aerosoli (aburi) care se inhalează direct în plămâni. Acest aparat este des folosit în administrarea medicamentelor sub formă de aburi și este recomandat pentru tratarea astmului, a fibrozelor cistice și a mai multor boli ale aparatului respirator, atunci când pacienții sunt copii sau adulți care nu suportă altă metodă de administrare a medicamentelor. Nebulizatorul nu trebuie folosit în cazul infecțiilor provocate de bacterii.

Cu toate că este o metodă facilă de administrare a medicamentelor (acestea se inhalează sub formă de aburi, de introduc direct în căile respiratorii (laringe, trahee, bronhii) și astfel ajung mai repede în plămâni, cel mai bine este ca inante de a începe tratamentul cu aerosoli să cereți sfatul medicului.

De pe feo.ro puteți achiziționa aparate cu aerosoli cu compresor (Scian NB-210C, Scian NB-211C, Scian NB-212C, Bremed BD 5001, Bremed BD 5007, Omron C28 Plus NE-C, Omron C801 Kid) și aparate cu aerosoli cu ultrasunete (Scian NB-152U, Scian NB-810B, Omron U22), fixe sau mobile.

Copiii sunt sensibili și indiferent de anotimp, ei sunt cei mai expuși răcelii sau gripei. Toată lumea a auzit de beneficiile aerosolilor naturali. Din păcate copii care suferă de afecțiuni ale căilor respiratorii nu se pot bucura de aerosolii naturali decât vara. În schimb, aparatul cu aerosoli poate fi folosit pe toată perioada anului, nefiind asfel nevoiți să asteptați venirea anotimpului cald, ca în cazul aerosolilor naturali.

Beneficiile aparatului de aerosoli:

  • grăbește vindecarea și scade perioada de recuperare în caz de răceală, bronșă, alergie, traheită, sinuzită, etc;
  • permite folosirea unor doze mari de medicamente;
  • este comd pentru copii deoarece aceștia pot respira normal în timp ce inhalează vaporii;
  • se activează instant și pot fi folosite oricând
  • aparatele conțin măști pentru copii și adulți
  • faceți economie de timp și bani pe tratamente în cabinete specializate
Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.