Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum alegem pilotele?

Cum alegem pilotele?

PILOTAPutem să afirmăm ca pilota de pat înlocuiește tradiționala plapumă a bunicii. Pilota din zilele noastre are un aspect mai modern, ține de cald, dacă este una destinată anotimpului rece și este mai ușoară decat o plapumă obișnuită. În momentul în care ne-am decis să ne achiziționam o pilotă, trebuie să ținem cont de urmatoarele aspecte: În primul rând trebuie să știm că pilotele sunt de mai multe feluri: pilote groase, cele pentru iarnă, pilote mai subțiri, de primavară-vară sau există chiar și pilote “patru anotimpuri”. Astfel că un criteriu în alegerea pilotei poate fi anotimpul. De exemplu o pilotă de vară este recomandat să aibă o densitate de maxim 200 gr/mp.

În schimb, o pilătă de iarnă trebuie să aibă o densitate mai mare , iar una de primavara-toamnă poate avea o densitate de 400 gr/mp.

Materialul din care este confecționată pilota reprezintă un alt aspect de care trebuie să ținem cont. Poate să fie umplută cu puf natural sau siliconat, lâna, bumbac sau mătase. Pilotele din microfibre sunt mai ușor de întreținut și sunt și mai ieftine, dar diferențele de preț între tipurile de umpluturi nu se aplică mereu în realitate.

Dimensiunea patului pentru care achiziționăm pilota este un alt criteriu de alegere, la fel ca sidetaliile despre întreținerea acesteia; trebuie să știm dacă se poate spala cu mașina de spălat automată și la ce temperatură rezistă.

O pilotă ideală este una ușoară, confortabilă, care ține de cald atât cât este necesar iar materialul din care este confecționată nu reține umiditatea. Astfel de pilote putem găsi la magazinul Green Future, care ne prezintă o gamă larga in acest sens : pilote din bambus, din lana Merinos, pilote din fibra siliconata sau din vata sintetica, pilote pentru copii, din puf de gâscă și lista continuă.

Produsele realizate de Green Future sunt confecționate pentru a asigura confortul termic în orice anotimp și mențin temperatura constantă pe toată durata nopții, datorită materialelor de înalta calitate. Accesand green-future.ro veți afla mai multe detalii și veți avea posibilitatea să vă procurați modelul preferat.

pilote

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.