Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Servicii stomatologice complete la Clinica Trident

Servicii stomatologice complete la Clinica Trident

tridentDacă aveți nevoie de un tratament ortodontic trebuie să faceți o programare la clinica de ortodontie. Tratamentul ortodontic nu trebuie considerat de către pacienți doar un simplu un cosmetic de aliniere a dinților. Acest apresupune un diagnostic amănunțit și în funcție de natura rezultatelor acestuia se trece la pasul următor, tratamentul propriuzis. Tratamentul ortodontic presupune mai multe etape importante care nu trebuie ignorate. Stabilirea diagnostucului și a planului de tratament necesită mai multe programări, nu este îndeajuns numai consultația primară. Apoi urmează abordarea inderdisciplinară a situației clinice și stabilirea obiectivelor clare de tratament.

Se știe că nu toate tratamentele efectuale la cabinetele de stomatologie și ortodonție sunt gratuite. Începând cu data de 1 aprilie 2015, pacienții asigurați dar și cei neasigurați pot beneficia de o serie de servicii gratuite. Persoanele care nu au asigurare medicală beneficiază de servicii medicale de urgență, cum ar fi: pansament calmant, drenaj endodontic, chiuretaj alveolar, tratament henroragie, tratament paradontite apicale cu anestezie, decapuşonarea la copi, reparaţie aparat ortodontic, etc, dar trebuie să suporte întegral costurile pentru investigații și tratament prescris.

Pacienții asigurați beneficiază de un pachet care include: o consultație în 12 luni, pansament/drenaj endodontic, tratamentul cangrenei, tratamentul cariei, extracție dinți permanenți cu anestezie, chiuretaj alveolar, decapușonarea la copii, reducerea luxaţiei articulaţiei temporo-mandibulare, proteza acrilică mobilizabilă pe arcadă (se acordă o dată la cinci ani), decondiţionarea tulburărilor funcţionale prin aparate ortodontice, tratamentul angrenajului invers, şlefuirea în scop ortodontic a dinților, etc. Mai multe servicii sunt decontate 100% pentru copii și beneficiarii legilor speciale și 60% pentru persoanele majore.

 

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Foarte bun articol, este bine de stiut; un cabinet stomatologic serios este obligatoriu de avut in agenda telefonica, nu se stie niciodata cand apare urgenta.

  2. Foarte bun articol, multumesc pentru informatie.

  3. O clinica foarte buna, mi-a placut profesionalismul de care au dat dovada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.