Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cardul Idea::foto card vă oferă posibilitatea de a efectua plăți prin tehnologia contactless

Cardul Idea::foto card vă oferă posibilitatea de a efectua plăți prin tehnologia contactless

ideea bankDin ce în ce mai des, oamenii aleg să nu mai platească cu bani cash, ci cu carduri, deoarece este mai convenabil și mai comod. Idea::Bank vă pune la dispoziție cardul Idea::foto card, singurul card ce are comision zero la retragerea de numerar de la orice bancomat din țară sau strainatate (daca îți depui sau ți se virează salariul sau orice altă sursă de venit pe card, în cuantum de minim 1500 de lei pe lună). Această ofertă este valabilaă și dacă platiți la comercianți un minim de 700 de lei lunar și este valabilă până pe 31 Decembrie 2015. Puteti obține credite online accesând site-ul bancii IdeaBank.

În plus, cei care doresc să își personalizeze imaginea de pe acest card, pentru a-i da un aspect original sau mai estetic, au aceasta posibilitate, putând imprima orice fotografie sau desen doresc sau își pot alege o imagine din galeria pusă la dispoziție de către bancă. Cardul Idea::foto card este acceptat în orice magazin sau restaurant care accepăa cardurile MasterCard, astfel încat nu veți întampina niciodată dificultăți în a efectua plăți.

Cardul Idea::foto card vă oferă posibilitatea de a efectua plăți prin tehnologia contactless (tot ce trebuie să faceți este să apropiati cardul de cititorul contactless, ceea ce înseamnă că veți plăti mai rapid și mai simplu), dar în același timp vă veți bucura de siguranța maximă, prin standardul 3D Secure și prin tehnologia CIP integrată.

Acest card poate fi solicitat de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani și poate fi emis atat în euro, cât și în lei. Unul dintre avantajele majore ale acestui card este că vă oferă mereu control asupra operațiunilor pe care le efectuați prin serviciul de Internet Banking sau prin extrasul lunar, prin alertele trimise prin email sau sms. În plus, puteți oricând să solicitați informații și să beneficiați de asistență de urgență apelând Idea::contact center la *4455.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.