Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Mucegaiul, un real pericol pentru sănătate!

Mucegaiul, un real pericol pentru sănătate!

mucegaiFerește-te de bolile provocate de ciuperca pereților cu o solutie profesională antimucegai. Strănuți des, pielea ta este acoperită de iritații, iar respirația ți-e mult îngreunată? Te-ai gandit vreodată ca una dintre principalele cauze ale problemelor tale de sănatate poate fi mucegaiul de pe pereți? Daca nu, atunci e timpul să acorzi o mai mare prioritate și grijă spațiului casei tale, pentru a evita orice fel de imbolnăvire sau un aer încarcat de bacterii. Și dacă metodele tradiționale pe care le-ai încercat pâna acum nu mai funcționează, atunci e timpul să apelezi la niște soluții profesionale de curățare a pereților.

Intră în magazinul online Dacris94, locul în care ai siguranța ca solutiile de curatenie sunt de cea mai buna calitate si cumpara produsul care se potriveste tuturor cerintelor tale!

Tu știi câte boli sunt cauzate de depunerile de mucegai?

Dacă nu ai aflat pâna acum, mucegaiul poate fi principala cauza pentru numeroase boli ale pielii, precum și cele ale aparatului respirator. Dintre acestea, cele mai frecvente sunt apariția si agravarea simptomelor astmului, dureri de cap și chiar depresii. Prezența sporilor de mucegai pe pereții casei pot cauza probleme grave de sănatate, la a căror cauză poate nu vă gândeați pâna acum. Dintre acestea, poate cele mai populare și pe care poate le-ați și avut pâna acum sunt reacțile alergice (strănut, iritații la nivelul pielii, ochi roșii și multe altele, precum și tuse sau alergii neplăcute. Evita toate aceste neplăceri, precum și mirosul persistent de igrasie, prin folosirea zilnică a unei solutii profesionale de curatare antimucegai de la Dacris94.

Ce face o soluție antimucegai?

Soluția antimucegai de la Dacris94 este pe bază de clor și recomandată folosirea ei atât în spatiul interior, cât și în cel exterior. Ea poate fi folosită pe orice tip de suprafață, de la ceramica, plastic, sticlă, porțelan și vopsea lavabilă și are același efect, indiferent de locul în care lichidul este pulverizat. În loc de clasicul oțet și de alte soluții antimucegai folosite „după ureche”, mai bine apelați la o soluție profesionistă care elimină pe loc orice urmă de mucegai. De asemenea, fiindcă și în băi sau în bucatarie, din cauza umezelii, apar multe urme de mucegai, solutia de la Dacris94 mai poate fi folosită și pe căzi, chiuvete și rosturile de la faianță.

Prin simple pulverizari și cam o dată pe zi, folosiți soluția antimucegai de la Dacris94 și aveți grijă de sanatatea pereților casei!

Mucegaiul, un real pericol pentru sănătate

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.