Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cu storcătorul Hurom faci încă un pas spre sănătate

Cu storcătorul Hurom faci încă un pas spre sănătate

lapte cajuÎn ultimii ani, sigur ai fost asaltat de numeroasele informații despre dieta raw-vegan și de beneficiile pentru sănătate pe care le poți avea odată cu schimbarea stilului de viață și adoptarea unei alimentații orientate spre consumul produselor în starea lor naturală. Să te încarci de energie cu ajutorul unor sucuri 100% naturale sună extrem de bine, însă cum poți prepara cele mai gustoase și nutritive băuturi chiar la tine acasă, fară costuri prea mari? Răspunsul stă în performanțele pe care le aduce un storcator Hurom de ultima generatie, cel care folosește presarea la rece ca principal procedeu de obținere a preparatelor dorite, naturale și pline de vitamine.

Energie într-un pahar. Încarcă-te cu vitamine înca de la prima oră!

Care sunt fructele tale preferate? Dar legumele? Te-ai gandit vreodată cum ar fi să faci un cocktail din toate acestea la un loc și să îți începi dimineața în plină formă? Dacă nu, atunci gandește-te că folosid un storcător cu presare la rece, Hurom, vei obține un elixir plin de savoare și de vitamine, precum și nutrienți pe care organismul nu i-ar fi asimilat la fel de repede, ca în cazul consumării unor sucuri. Pune-ți imaginația la contribuție, dar și preferințele pentru fructe și legume și obține cele mai delicioase sucuri, pe care sa le împarți cu întreaga familie, astfel încât să aveți un stil alimentar cât mai sanatos și care sa vă ofere energie.

Cu storcătorul Hurom faci încă un pas spre sănătate

Testul suprem: laptele de caju și de nuci

Storcătoarele obișnuite de fructe și legume aveau capacitatea de a stoarce doar ingredientele moi și zemoase, neavând cuțite performante de mărunțire și de stoarcere, ca în cazul unui aparat marca Hurom. Mai ales atunci când vreti sa adoptați un stil alimentar raw-vegan, trebuie să înlocuiți toate rețetele vechi cu altele adaptate cerințelor unui asemenea regim alimentar. Asta înseamnă și înlocuirea produselor lactate și de origine animală cu altele care au ca proveniență doar fructe, legume, dar și alune (alune de pădure, caju, migdale, nuci de macadamia etc.) În mod normal, cu un storcator tradițional, nu ai putea să obții un lichid sub asemănător laptelui și care să îți aducă aportul de vitamine și proteine vegetale atât de necesar în dieta zilnică.

Însa storcatorul Hurom, printr-un sistem de presare la rece și de stoarcere lentă a ingredientelor sucurilor și laptelui face posibilă obținerea unui lapte din nuci extrem de hrănitor și de gustos. Tot ce trebuie să faci este să hidratezi, în prealabil, nucile din care vrei să obții laptele, iar mai apoi să lasi robotul de bucătărie Hurom să își facă toată treaba. Laptele obținut va fi foarte gustos, limpede și deja strecurat, iar din restul nucilor vei putea obține, printr-o rețetă specială, o brânza raw densă.

Renunță la vechile obiceiuri alimentare și optează, mai degrabă, pentru un stil alimentar plin de vitamine, cu ajutorul unui storcător de fructe și legume Hurom. Îl poți găsi în magazinul online Vexio, la un preț avantajos și să îl primești direct acasă, în cel mai scurt timp. Fă încă un pas spre sănătate și lasă-te ajutat de performantul storcator Hurom!

Storcator de fructe Hurom

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.