Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Concurs – Aerolines îți dă câte șanse de câștig poți duce

Concurs – Aerolines îți dă câte șanse de câștig poți duce

istanbulChiar dacă ți-ai planificat deja concediul din vara aceasta, ai rezervările făcute, biletele cumpărate și bagajele sunt pregătite, nu ar strica câteva zile de concediu în plus pe lângă ce ai planificat deja, nu? Așa că nu mai sta pe gânduri și participa si castiga un city break la Istanbul. Tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi pe pagina concursului folosind contul tău de Facebook și să rezolvi câteva taskuri. Dacă te implici și rezolvi multe taskuri, cresc șansele de a câștiga un City Break în Istanbul+ 3 trollere de voiaj + un voucher de 300 Lei. Mecanismul concursului este interesant și atractiv, iar cerințele nu sunt grele.

Concursul se desfășoară în perioada 10.06.2015 – 09.07.2015 inclusiv, iar rezultatul va fi afișat pe data de 15.0.2015 pe pagina Facebook Aerolines și pe pagina concursului. Mai multe detalii puteți afla consultând regulamentul acestui concurs online. Organizatorul concursului «Aerolines îți dă câte șanse de câștig poți duce» este SC Touring Europabus Romania SRL cu sediul în București.

Experiența vastă acumulată pe parcursul a mai bine de 20 de ani în ceea ce privește vânzarea de bilete de avion, rezervările pentru cazare la hotelurile partenere, precum și intermedierea de închirieri mașini (rent-a-car), denotă faptul că firma organizatoare este de încredere și că cei care participă la acest concurs au șanse reale de câștig.

Dacă ești una din sutele de persoane care poate spune am rezervat bilete de avion spre Praga prin aerolines.ro profitând de promoție” sau „m-am cazat la Akti Panela din Corfu și nu am regretat”, înseamnă că ești un client mulțumit care are încredere de serviciile oferite de către Aerolines, deci ai numai de câștigat dacă participi la acest concurs.

Concurs - Aerolines îți dă câte șanse de câștig poți duce

Ce mijloc de transport preferați să folosiți atunci când plecați în concediu? Autoturismul propriu, autocarul, trenul sau avionul? Care dintre acestea prezintă mai multă siguranță și în același timp oferă confortul de care aveți nevoie pe tot parcursul drumului? Care sunt preferințele dumneavoastră?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.