Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Conduci un Opel Astra G?

Conduci un Opel Astra G?

opel astraCe piese auto pot suferi defecțiuni în timpul anotimpului rece? Chiar dacă este vară, șoferii responsabili se gândesc cu inima stransă la cele trei luni de coșmar, mai ales dacă obișnuiesc să folosească automobilul în această perioadă. Articolul de față este despre problemele care pot surveni în timpul iernii la un automobil Opel Astra G. Piesele auto care sunt expuse frecvent temperaturilor scăzute sunt cele mai sensibile! Chiar dacă acestea sunt de calitate, după un anumit timp piesele auto actuale montate pe Opelul Astra G pe se vor deteriora, iar dacă au deja un grad de uzură ridicat, temperaturile scazute le vor afecta mai și mult!

Ce piese auto sunt supuse riscului de a se defecta in timpul anotimpului rece?

Ei bine, fară doar și poate, iarna nu poate fi evitată, tocmai de aceea te vei confrunta cu diferite situații neplacute, mai ales în diminețile geroase de iarnă! Chederele și ștergatoarele sunt principalele victime ale iernii, indiferent de nivelul calitații de care dispun. De exemplu, umezeala se depune pe chederele de caucic, iar odată nivelul scazut de temperatură sub 0 grade , aceasta lipește ușa. În astfel de momente este posibil să tragi atat de tare de mânerul ușii încat chedereul se va desprinde sau se va rupe. Mai mult decât atât, ștergătoarele sunt principalele piese auto vizate de temperaturile mici. Ștergătoarele pentru Opel Astra G sunt calitative, însă la cele mai crude temperaturi acestea vor ceda astfel încât fie nu vor mai funcționa, fie nu vor mai fi la fel de eficiente. De asemenea, odată ce ștergătoarele nu vor mai fi în stare optimă, atunci este recomandat ca ele să nu fie deloc folosite. Motorul electric poate fi suprasolicitat, astfel tijele stergatoarelor pot fi forțate, iar motorul se poate arde.

Oglinzile exterioare și macaraua geamului pot suferi multiple defectiuni in timpul anotimpului rece si totul se poate întampla datorită temperaturilor mult prea mici. Înghețul puternic poate produce spargerea oglinzilor exterioare, iar neîndemânarea noastră poate produce același efect, mai ales dacă vom umbla între spațiul dintre carcasă și oglindă! În ceea ce privesșe macaraua geamului, aceasta este o piesă auto foarte sensibilă, mai ales dacă Opelul Astra G pe care îl conduci foloseste geamuri electrice. Datorită ghetii, geamul se va atașa de cheder și asta înseamnă o mare problemă!

Cam acestea sunt problemele care apărea adesea pe timpul iernii, mai ales în ceea ce privește marca Opel. Acum că te-ai informat despre pontențialele incidente, atunci când le vei întâmpina vino în magazinul online Revizieopel.ro pentru a achiziționa la cel mai bun raport calitate-preț piesele auto speciale pentru mașina ta!

Conduci un Opel Astra G?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.