Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Care sunt pantofii potriviți pentru sezonul cald?

Care sunt pantofii potriviți pentru sezonul cald?

pantofi din pielePantofi din piele vs pantofi din material textil. Care sunt mai potriviți pentru sezonul cald? Femeile iubesc încalțămintea, nu mai există nici o îndoială în acest sens. Magazinele în care ne facem cumpărăturile oferă o așa largă gamă de încalțăminte, încât de multe ori ne este greu să facem cea mai bună alegere și să ne dăm seama ce este mai bun, mai confortabil și mai sănatos de purtat pentru piciorul nostru. Una dintre cele mai mari polemici atunci când vine vorba despre ahiziționarea pantofilor de damă este materialul din care aceștia sunt confecționați. Pe care îl alegi? Care e mai potrivit pentru vară și unde gasesc pantofii care îmi pot oferi cel mai mare grad de confort?

Acestea sunt printre puținele întrebari pe care orice femeie și le pune. Pentru a elimina orice urmă de îndoială, iata cateva diferențe dintre pantofii din piele naturală și cei din materiale textile și piele ecologică, diferențe care te vor ajuta să îți dai seama care sunt cei potriviți pentru tine.

Cum distingi pielea naturală de cea ecologică?

Nu este tocmai ușor atunci când mergi la cumpăraturi să faci diferența între pantofii din piele naturalî și cei care sunt confecționați din materiale textile. Asta pentru că cele din urmă se aseamană, adesea, destul de mult și imită foarte bine materialele naturale. În prima fază, prețul te încantă foarte mult, întrucât pielea ecologică va fi întotdeauna mai ieftină, însa, în timp, îți vei da seama că poate alegerea ta nu a fost cea mai bună.

Dacă vrei să nu gresești atunci când alegi încalțamintea și să fii sigur că aceasta este confecționată din 100% piele naturală, atunci trebuie să te uiți la niște mici detalii, care sigur te vor ajuta să faci diferențele. În primul rând, pielea naturală, indiferent de proveniența ei, va avea niște mici striații, uneori greu vizibile, însă acestea te vor asigura că materialul este unul de calitate. În cazul pantofilor din piele ecologică, aceste mici și subțiri dungi nu vor fi vizibile, iar materialul va avea un aspect perfect neted.

În al doilea rând, urmarește cu atenție marginile pantofilor. Dacă aceștia sunt confectionați din piele ecologică, marginea lor va arata impecabil, în schimb, în cazul pantofilor din piele naturală, aspectul va fi unul brut. De asemenea, încearcă să nu mai ignori etichetele. Acestea sunt cea mai bună dovadă pentru a demonstra dacă pantofii de damă sunt din piele naturală sau sintetică. Și nu în ultimul rând, atingeți materialul pantofilor. De exemplu, în cazul pielii naturale, senzația la atingere va fi una de material brut și neted, moale și flexibil, timp în care materialele sintetice dau senzația, la atingere, de plastic tare care se întinde mai bine decât pielea naturală.

De ce pantofii din piele naturală trebuie să fie mereu prima ta alegere?

Făcând o comparație între cele două tipuri de materiale pentru pantofii de damă reiese că încălțamintea din piele naturală are mult mai multe avantaje. Astfel, dacă vei opta pentru niște pantofi eleganți, din piele, din magazinul online Diane Marie, vei beneficia de mult mai multă comoditate, de longevitatea încalțămintei pe care o porți, dar și de un aspect impecabil al pantofilor, chiar și după o perioadă de purtare îndelungată.

Mai ales vara, atunci când purtăm din ce în ce mai mult încalțăminte cu talpa joasă, ca de exemplu sandale sau balerini, piciorul trebuie să primească tot confortul de care are nevoie. Ca să nu mai vorbim despre momentele în care alegem pantofi cu toc înalt. Pielea naturală va putea să respire, pantoful se va mula după forma piciorului, iar glandele sudoripare de la nivelul tălpii piciorului nu vor mai fi atât de active. Cumpară de la Diane Marie pantofi de damă din piele naturală de cea mai bună calitate și bucura-te, vara aceasta, de un grad înalt de confort!

pantofi dama

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.