Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ansamblul Rezidențial Prelungirea Ghencea

Ansamblul Rezidențial Prelungirea Ghencea

novum investO locuință nouă într-o zonă liniștită a Bucureștiului? Vezi de ce un apartament în ansamblul rezidențial Prelungirea Ghencea poate fi cea mai bună investiție. Fie că îți dorești să îți schimbi fosta locuință, fie ca vrei să ai în sfârșit propria casă, atunci trebuie să te gândești foarte bine înainte de a face marea investiție într-un nou spațiu de locuit. Asta pentru că nu ți-ai dori ca în viitorul apropiat să regreți pentru că ai dat sume mari de bani pentru un apartament care nu arată ca cel pe care îl visai. Bucureștiul este un oraș foarte aglomerat, unde cu greu mai găsești câte un loc de parcare sau o oază de relaxare.

Dacă îți dorești ca de acum încolo să stai într-o zonă a orașului ferită de claxoane, praf și trafic, atunci ia în considerare achiziția unui apartament de vânzare din cadrul ansamblului rezidențial Prelungirea Ghencea, unul dintre cele mai noi proiecte ale dezvoltatorului imobiliar Novum Invest.

Ansamblul Rezindențial Prelungirea Ghencea

Îți dorești să amenajezi viitoarea locuință după bunul plac? Apartamentele din Prelungirea Ghencea au finisaje la alegere și dotari termice și sanitare de cea mai bună calitate.

Dacă urmează să alegi unul dintre apartamentele noi si moderne din cadrul ansamblului rezidential Prelungirea Ghencea, te vei bucura de numeroase facilități, astfel încat oricare dintre locuințele oferite de Novum Invest să devină caminul ideal. Printre cele mai importante și de menționat avantaje pe care le vei avea sunt finisajele la alegere, montare tâmplarie, instalații sanitare și termice de cea mai bună calitate, precum și multiple moduri de compartimentare a spațiilor interioare. Mai mult decât atât, uiți de grija racordarii la rețeaua de încalzire la comun, asta pentru că fiecare dintre apartamentele din Prelungirea Ghencea au centrală termică proprie.

Vrei să apelezi la creditul “Prima Casă”? Novum Invest îți oferă multiple posibilitați de plată

Dacă nu ai suficienți bani pentru a putea plăti într-o singură tranșă, nu îți face griji! Novum Invest ține la toți clienții, de aceea oricine vrea să cumpere un apartament în cadrul ansamblului rezidențial Prelungirea Ghencea, poate achita suma finală fie prin credit ipotecar, fie prin programul “Prima Casă”, fie printr-un parteneriat cu BCR sau prin plata cash.

Oricare dintre aceste variante ai alege, cu ajutorul dezvoltatorului imobiliar Novum Invest, știi că vei avea parte de un camin ideal și cu conditii de trai excelente. Ofera-ți ție și familiei tale un loc liniștit de locuit și ferit de aglomerația Bucureștiului în cadrul ansamblului rezidențial Prelungirea Ghencea și bucură-te de o investiție inteligentă pe termen lung!

novuminvest

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.