Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Tortul este protagonistul nunții tale!

Tortul este protagonistul nunții tale!

tortO nuntă, doi miri, un numar infinit de invitați și multe priviri critice! Oh, da! Acele priviri care d-abia așteaptă să găseasca vreun cusur evenimentului pentru a discuta intens subiectul „Ai văzut ce neinspirată este alegerea asta!” sau „Vai, dar gustul acesta este groaznic, oare s-au zgârcit la bani?”, și ca astfel de afirmații sunt multe altele în cadrul unei nunti. Tocmai de aceea ca viitori miri trebuie să fiți atenti la toate detaliile. De exemplu, dacă în ceea ce privește vestimentația gusturile nu se discută (desi, adesea se trece la subiectul acesta cu mare lejeritate), în ceea ce privește meniul de mâncare lucrurile sunt clare de la început – ori va surprinde invitații, ori îi va oripila.

Dacă la felurile principale de mâncare te mai poți salva cu o salata mai aromatizată, cu o friputură bine facută sau cu o sarmaluță gustoasă, atunci când vine vorba de tort cei care îți vor fi alături în ziua nunții vor da verdictul din prima – “Wow sau Bau-bau!”.

Cum arată un tort “Bau-bau” în concepția invitaților de la nuntă?

Ei bine, știi proverbul acela “Nu exista fum fara foc!” El se aplică perfect și în momentul în care in cadrul nuntii intervine aparitia tortului. Prima impresie este extrem de importantă, mai ales că invitatii care vor fi prezenți la nuntă se vor apropia destul de mult pentru a filma momentul tăerii tortului. În acest sens, un tort bau-bau este acela care nu are niciun fel de farmec, nu inspira calitate, cremele sunt deja scurse, frișca are culoare schimbată și în plus designul este unul dezastrous! De asemenea, eticheta “bau-bau” este pusă și in momentul în care gustul lasă mult de dorit – este acru, înecacios, conține prea mulți coloranți iar întreaga compoziție este clar una artificiala! Cum te vei simți cand vei vedea acele expresii de „bleah” pe fața invitaților tăi? Vei știi cu siguranță ca ei au dat verdictul bau-bau pentru tortul miresei!

Cum arată un tort “Wow” în concepția invitaților prezenti la nuntă?

Cine nu își dorește ca tortul servit la nuntă să fie “wow”? Nici măcar nu este greu de obținut un astfel de desert dacă vei face o alegere potrivită! Orice invitat va fi nerabdător să se înfrupte dintr-un tort realmente aspectuos, întrucât întotdeauna prima impresie contează. De asemenea, daca el este obținut din ingrediente naturale și calitative, cu siguranța nu vei da greș! Iar dacă savoarea și gustul vor fi “curcubeu pe cerul gurii”, atunci cu siguranță cei care vor participa la nunta ta vor spune despre tortul servit ca a fost “wow”!

Dacă ții cont de părerea invitaților tăi și daca îți dorești ca evenimentul tău să fie unul de succes, iată ce poîi face! Întotdeauna cea mai bună soluție este să mergi pe mâna maeștrilor cofetari specializați în arta torturilor, iar cea mai bună echipa o vei găsi la Cofetariaarmonia.ro!

Vizează trofeul WOW oferit de către invitați tortului servit la nunta ta!

Tortul este protagonistul nuntii tale

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Foarte bun articol, tortul este piesa de rezistenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.