Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Afecțiunile prostatei – tratament homeopat, medicamentos sau intervențe chirurghicală

Afecțiunile prostatei – tratament homeopat, medicamentos sau intervențe chirurghicală

ormusProstata, glandă a aparatului genital masculin, este situată în apropierea vezicii urinare și înconjoară porțiunea inițială a uretrei. Aceasta contribuie, prin secrețiile sale, cu 25-30% din cantitatea de spermă. Această glandă ajunge la maturitate în jurul varstei de 18 ani și are aproximativ 20 cm. După vârsta de 45-50 de ani volumul prostatei începe să crească (hipertrofie de prostată benignă – neimflamată și necanceroasă), fiind o consecință a procesului de îmbătrânire și aproximativ 30% din bărbați care au trecut de 65 de ani suferă de adenom de prostată. Simptomatologia acestei afecțiuni este scăderea forței jetului urinar si creșterea frecvenței urinării nocturne.

Cancerul de prostată (degenerarea malignă) este cea mai de temută boală (ca severitate și frecvență) în rândul bărbaților și împune o diagnosticare precoce deoarece acestă boală nu are simptome specifice decât atunci când este în stadiu avansat.

ormus plus

Ormus Pure, ce se poate achiziționa de pe Ormus) este un tratament homeopat foarte concentart și pur deoarece nu conține adaosuri și este extras din apa termală sarată a lacurilor sărate de altitudine ce se află pe Platoul Tibetan. Acesta se realizează fără sintetizare chimică prin precipitatrea mineralelor ce suportă starea monoatomică prin suspendarea lor în apa deionizată sau distilată.

Deși cunoscut din vremuri străvechi, fiind utilizat și de alchimiștii din Evul Mediu, el a fost redescoperit pe la jumătatea deceniului nouă al secolului 20 de catre fermierul american, David Huston.

Ormus Pure are în compoziție elementele monoatomice (aur, iridiu, rodiu) în proporții diferite și este eficient pentru reîntinerirea minții,  a corpului și a spiritului. Efectele imediate sunt calmul, energia, motivația și intuiția. Cu timpul asistăm la armonizarea corpului cu mintea și spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient în activitatea ce o desfăsoară.

ormus2

Tratament medicamentos sau interventie chirurgicală?

Diagnosticul unei afecțiuni a prostatei, benignă sau malignă, este stabilit numai în urma unei consultații urologice de specialitate, urmată de analize de laborator și explorări imagistice. Pentru a afla influența afecțiunii prostatei asupra funcției de gollire a vezicii urinare este obligatorie examinarea ecografică a prostatei și a vezicii urinare, precum și măsurarea rezidului vezical postmicțional.

Se poate opta pentru supraveghere medicală atentă cu modificari în stilul de viața: consum redus de alcool și cafea, reducerea aportului de lichide seara), tratament medicamentos sau operație, în funcție de particularitățile fiecarui caz.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.