Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Pasiunea transformată într-o afacere de succes

Pasiunea transformată într-o afacere de succes

wandaDJ Wanda, vedeta nonconformistă supranumită și Regina Tatuajelor, și-a deschis anul trecut un salon de tatuaje în București (Skin Fashion Tattoo), transformându-și astfel pasiunea într-un bussines de succes. Dacă aveți aceeași pasiune ar trebui să încercați tatuaje Wanda, chiar dacă nu faceți parte din showbiz-ul românesc pe care Wanda vrea să îl tatueze. „De departe am trăit cea mai intensă experientă de până acum. Am învăţat de la cei mai buni în America. Tatuajele sunt o operă de artă şi unele ajung chiar şi 15.000 de dolari” – a declarat Wanda.

Wtattoo_01

Wanderful este o platformă media și online de consulting și servicii de imagine specializată în: strategii de marketing (campanii de imagine, suport PR pentru brand-uri, pentru locații indoor și outdoor, consulting de brad-uire artistică), creativ (graphic design, foto, web design), consulting estetică medicală (consulting de beauty și chirurgie estetică medicală), events (organizare de evenimente, TW shows, Dj-ing, interviuri, catwalk), psihonutriție (consultanță de management al greutății și program personalizat de nutriție asistat de psihoterapeutul Wanderful), și sport (consultanță de well being și activitate sportivă personalizată cu asistență și program de antrenament particularizat de Wanda și echipa Wanderful).

WTattoo_17

Cine este DJ Wanda? S-a născut în anul 1976 la Iași, a făcut liceul la specializarea finanțe-contabilitate și apoi a urmat facutatea de psihologie. Primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 9 ani, iar timp de 8 ani a urmat cursurile de chitară bass și canto ale profesorului Romeo Cozma din Iași. De-a lungul timpului a făcut parte din trupele Krypton, Replica și V.I.P. Cu ultima trupă a scos mai multe albume și videoclipuri, a participat la turneee organizate în mai multe tări și la festivaluri în Croația și Mamaia (mențiune). Cu patru ani în urmă a început colaborarea cu Radio Iași, prezentând emisiunea de picanterii Esseu duminical și în urmă cu un an de zile a renunțat la trupa V.I.P. și s-a hotărât să devină DJ, deși nu avea experiență.

DJ Wanda

Cu toate acestea norocul a fost de partea ei și după succesul avut alături de Budai și Tommy Boy la Oradea, a venit la București unde a fost remarcată de Rosario. După semnarea contractului cu Hysterya a avut turnee în aproape toate marile orașe din țară și a mixat alături de  Margaret Dygas, Deep Dish, Parks & Wilson, Corvin Dalek, Modjo, Marcus James, Onirika, John Askew, Dusan,  Dj Jean și Chris Gayner.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Mă tot gândesc ce mi-aş tatua dacă m-aş tatua. Nu m-am hotărât, mă mai gândesc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.