Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Idei practice pentru curte, casă și grădină

Idei practice pentru curte, casă și grădină

euro_pavCasa, curtea și grădina, reprezintă cea mai mare investiție pe care o puteți face pentru siguranța și confortul dumneavoastră. Banii pe care îi cheltuiți pentru modernizarea și amenajarea curții cu pavaje, de exemplu, trebuie considerați o investiție și în nici un caz un cost. Dacă v-ați hotărât să amenajați curtea casei și să o transformați într-ul loc plăcut unde să vă petreceți înpreună cu familia și prietenii cea mai mare parte a timpului liber, nu ezitați să faceți asta Înainte de a vă apuca de treabă aruncați o privire pe Europav, site-ul de prezentare al singurului producător de pavaje videocompresate din România.

Fibra de polipropilenă folosită în structura betonului oferă o rezistență de 4 ori mai mare decât a pavelelor clasice și tehnologia revoluționară folosită este ideală pentru imperemealizarea și armarea structurală a betonului folosit în pavajul vibrocompresat.

Contează foarte mult structura și rezistența materialelor din care sunt confecționate pavelele, deoarece nu doriți ca acestea să se degradeze în câțiva ani de zile. Pe de altă parte, un factor decizional foarte important în achiziționarea pavajelor este și mărimea, culoarea și modelul acestora.

Modelele de montaj pot fi pătrate, dreptunghiulare, stelare, concentrice, alcătuite dintr-un singur tip de pavele sau din mai multe, în formele și culorile care vă plac cel mai mult.

Știați că în anul 2014 românii au cheltuit 69 de milioane de euro pe pavaje și pavele? Piața de profil a cunoscut anul trecut o creștere valorică și cantitativă substanțială, după 5 ani de scăderi constante, în ciuda reducerii cererilor din segmentul lucrărilor publice susținute de bugetele locale și centrale.

După ce în ultimii 5 ani nu am înregistrat niciun avans al pieţei locale de profil, estimările noastre arată că anul trecut atât valoa­rea acesteia, cât şi volumul de produse livrate au raportat o creştere uşoară, de 5%, comparativ cu 2013. – Sebastian Bobu, D.E. Symmetrica

În ciuda acestui impediment, piața de pavaje și pavele a avut un trend ascendent datorită numărului crescând de proiecte private. Cea mai mare contribuție în acest sens au avută proiectele rezidențiale, dar și cele comerciale și industriale private.

europav

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.