Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Câteva sfaturi utile pentru bucătăria ta

Câteva sfaturi utile pentru bucătăria ta

comenziBucătăria este cea mai importantă încăpere dintr-o locuință sau dormitorul? Poate sufrageria? Asta depinde de preferințele fiecăruia, nu? Sunt oameni care își petrec ca cea mai mare parte a timpului în bucătărie, înconjurați de oale, tigăi, cuțite și alte accesorii de bucatărie, dar alții nu ar pune piciorul acolo nici în ruptul capului, preferând fotoliul comod din fața televizorului. Și eu stau mult timp în bucătărie și asta nu din cauză că îmi place la nebunie să gătesc sau să experimentez cine știe ce rețete de prăjituri sofisticate, ci pentru simplul fapt că aici îmi place. Hmmm, dacă aș face o listă care să conțină denumirea preparatelor pe care știu să le fac bine, aceasta ar fi foarte scurtă.

Oare mai are rost să spun că pe lângă faptul că fac doar felurile de mâncare pe care le știu și de care sunt sugură că îmi vor ieși bune și foarte rar mă aventurez să încerc o rețetă nouă? Adevărul este că nu am răbdare și nici nu îmi place să cântăresc ingedientele. Nu îmi place să toc legumele și când sunt nevoită să fac asta (adică aproape de fiecare dată), bucățile de ceapă, morcovi sau telină nu sunt uniforme și nici cât de cât egale, dar ce contează, nu verifică nimeni simetria bucăților din oală. Mi-ar prinde bine totuși să am în bucătăria mea un aparat de tocat legume, numai să scap de lacrimile care încep să curgă de fiecare dată când toc ceapa și un dispozitiv de ascuțit cuțite pe care să îl pot manevra cu ușurință. Toate acestea le-am găsit într-un singur loc, în magazinul online comenzi.ro.

Ca o bucătărie să fie inima casei unde toți membrii familiei se adună, culorile acesteia trebuie să fie calde și primitoare, iar combinația acestora trebuie aleasă cu mare grijă. Cele mai frecvente combinații de culori pentru bucătărie sunt: pereți gri cu accesorii verde-galben, alb cu albastru, portocaliu aprins cu maro, ciocolățiu, galben și verde, verde pal și maro deschis, gri și galben pal, portocaliu deschis și maro închis, roșu și gri deschis.

Mie îmi place foarte mult ultima combinație de culori,deoarece o bucătărie veselă trebuie să aibă roșu aprins. Puteți colora pereții cu roșu, dar mai bine vă orientați ca mobilieul de bucătărie să fie o combinație a celor două culori, cu accesorii argintii.

mobila_bucatarie

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.