Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Vânătorul de dragoni

Vânătorul de dragoni

dragon huntVrei să fii un vânător nemilos și fără frică, spaima dragonilor de pretutindeni și din toate timpurile? Vrei să îți testezi îndemânarea, viteza de reacție și precizia? Crezi că dragonii fioroși și nemiloși care pârjolesc totul în calea lor sunt doar personaje din povești și nu există în realitate, deși ți-ai dori să fie așa, ca să te poți lupta cu ei? Nimic mai simplu. Nu trebuie decât să te așezi comod în fața computerului și să cauți un joc online cu dragoni și să te aventurezi într-o lume de mister. Vânătorul de dragoni este un joc antrenant cu ajutorul căruia îți poți testa indemânarea și precizia. Ca să răpui maleficele făpturi trebuie să folosești focul proectilelor tale împotriva focului dragonilor.

Lansează proiectilele incendiare împotriva dragonoilor înaripați care te atacă fără milă din toate părțile. Tot ce trebuie să faci este să folosești mouse-ul ca să arunci proiectilele de foc spre dragoni, să fii vigilent și să ai o viteză bună de reacție. Primul nivel al acestui joc online va fi ușor de trecut, dragonii nu vor avea viteză mare și vor apărea pe rând, deci vei avea timp suficient să îi vezi și să îi omori, dar începând cu nivelele următoare viteza lor va crește și vor apărea și câte doi sau trei în același timp, deci trebuie să fii atent și să apeși repede pe mouse pentru a lansa proectilele incandescente.

Vânătorul de dragoni este un joc online pentru copii. Este captivant, relaxant și interesant. Pot spune că nu este doar un simplu joc, ci ajută la dezvoltarea reflexelor, sporește îndemânarea, precizia și viteza de reacție a micuților jucători. Copii au mai multă răbdare decât adulții și dacă sunt captivați de ceva nou și interesant, cum ar fi un joc de genul acesta, nu vor renunța până nu vor ajunge până la ultimul nivel și vor avea satisfacția că au răpus toți dragonii fioroși și au ieșit învingători.

dragon

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.