Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / De ce să inchiriezi o mașina?

De ce să inchiriezi o mașina?

Niciodată nu s-a gândit că va fi nevoit să apeleze la serviciile unei firme rent a car deoarece nu se simțea confortabil la volanul unei mașini, alta decât a lui, dar nu a avut de ales. În dimineața în care trebuia să plece urgent într-un alt oraș pentru o întâlnire de afaceri pe care nu își permitea să o rateze, scumpa lui mașină a refuzat să mai pornească. Cum nu avea timp să o ducă la un atelier de reparații a renunțat la ea și a închiriat o mașină, deoarece altă soluție nu a găsit în momentul acela. La început i-a fost puțin teamă că nu se va putea acomoda repede cu altă mașină, dar fiind un șofer experimentat a depășit cu multă ușurință frica nejustificată și a pornit la drum.

Deși în ziua aceea a parcurs o distanță foarte mare nu a avut probleme și nu a avut nici un fel de probleme cu mașina pe care a ales-o. Deși prețul pentru închirierea unui automobil Dacia Duster este mai mic decât pentru Audi A4 quattro, a preferat ultimul model și nu a regretat nici un moment alegerea făcută.

audi

Știați că:

În ultimii ani foarte mulți antrepenori din țara noastră au deschis firme al cărei obiect de activitate principal este închirierea de mașini pentru transport persoane sau marfă. Dintr-un articol scris de Bogdan Alecu și publicat pe zf.ro am aflat că Ion Lazăr, omul de afaceri care deține grupul de firme cu același nume și compania Internațional Lazăr Company, dorește să creeze 3.000 de noi locuri de muncă în următorii ani.

În prezent compania are peste 1.000 de angajați și în parcul auto al acesteia sunt aproximativ 1.000 de camioane pentru transport marfă.Deși principala activitate este aceea de transport, o parte din profitul companiei a fost investit în spații pentru închiriat, cum este spațiul logistic de lângă Pitești care a fost închiriat producătorului francez de cablaje Leoni. În anul 2014 International Lazăr Company a înregistrat un profit de peste 2.000.000 euro la o cifră de afaceri de 90.000.000 euro, ceea ce este impresionant.

transport marfa

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.