Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Profitați de ofertele speciale de la Aerolines

Profitați de ofertele speciale de la Aerolines

aerolinesDacă nu v-ați hotărât încă unde să vă petreceți concediul de vară și nu v-ați planificat nimic, este timpul să faceți asta. Chiar dacă v-ați ales stațiunea unde o să vă relaxați în vara aceasta, nu uitați că trebuie să faceți rezervările la hotel și să profitați de ofertele speciale ca să cumpărați bilete de avion ieftine de la Aerolines. Trebuie să vă planificați călătoria în funcție de destinația dorită, de compania aeriană preferată, de orarul zborurilor, de numărul și durata escalelor și, nu în ultimul rând, de prețul biletelor de avion care este un factor important al planificării călătoriei. Pe site-ul aerolines.ro găsiți oferte tentante pentru bilete de avion către orice destinație din lume.

Pentru a vă planifica concediul aveți nevoie doar de câteva clik-uri: puteți rezerva biletele de avion, închiria automobile sau face rezervare la hotel, totul online. Plata se poate face prin transfer bancar sau card de credit.

Poate vă întrebați care sunt secretele sau trucurile achiziționării celor mai ieftine bilete de avion. În primul rând nu trebuie să cumpărați biletele sau să faceți rezervări cu o zi sau două înainte de plecare. În schimb puteți economisi mulți bani dacă vă rezervați biletele de avion cu 57 sau chiar cu 171 de zile în avans, conform raportului Expedia publicat pe Thrillist.

Și încă ceva ce nu știam. Mi se pare amuzant, dar probabil este adevărat. Sfatul analistului site-ului Expedia este să nu vă cumpărați bilete în zilele de vineri, sâmbătă sau luni, deoarece prețurile sunt cele mai mari comparativ cu celelalte zile ale săptămânii. Mai bine alegeți o zi de marți și veți plăti mai puțin pentru un bilet de avion. Dacă faceți rezervări în aceeași zi norocoasă a săptămânii, veți beneficia de reduceri mari în funcție de câte săptămâni ați făcut rezervarea în avans. Mați e ziua norocoasă în care puteți economisi peste 5% din prețul biletelor de avion.

Glasgow

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.