Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Casa de vis, un mic paradis

Casa de vis, un mic paradis

magic ledCei doi își doreau să se poate ocupa de renovarea casei bunicilor și de amenajarea și iluminarea curții interioare cu proiectoare led magic Led. Din păcate atunci când își spuneau că a venit vremea să să apuce de treabă apăreau ca din senin alte probleme care le consumau timpul și banii economisiți pentru așa ceva. Și timpul a trecut. Dar într-o vară și-au zis gata, hai să o facem și pe asta că este păcat de casă. Și-au zis că ar fi locul idea pentru petrecerea concediilor de vară și copiilor le-ar prinde bine o gură de aer curață din când în când. Casa arăta destul de bine, se vedea că bunicii avuseseră grijă de ea, dar mai avea nevoie de câteva reparații.

Doreau din tot sufletul să o transforme în al doilea cămin al lor, un colț de rai, un refugiu confortabil, liniștit și aer curat. Partea frumoasă a acestei aventuri a fost că nu le-a luat prea mult timp ca să repare acoperișul, să o zugrăvească și să schimbe ușile și ferestrele vechi. El cu așa ceva se ocupa, asta era meseria lui și împreună cu doi băieți din echipa sa într-o săptămână totul a fost gata. Din păcate mai erau multe de făcut.

fantana arteziana

Curtea casei care odinioară era plină de ronduri cu flori multicolore printre care șerpuia cărarea pietruită era în paragină și buruienile o invadaseră Nici urmă de flori și chiar era păcat să nu facă ceva în privința asta. Era mult de muncă și aici. Ea dorea ca totul să arate ca pe vremea copilăriei ei cu ceva în plus, care să dea un farmec aparte locului. Dorea o fântână arteziană, un balansoar, un chiosc, un grătar și dacă le mai rămâneau bani, poate și o piscină. Din păcate erau multe de rezolvat iar timpul îi presa.

Într-o zi au muncit până seara târziu în curte și atunci au realizat că aveau nevoie de lumină. Uitaseră cu desăvârșire de iluminatul exterior. În casă candelabrele și lămpile vechi fuseseră înlocuite cu aletele moderne, dar acum trebuiau să mai facă un drum în oraș ca să cumpere ceea ce planificaseră încă de la început, pentru curte. După câteva discuții aprinse până la urmă au hotărât că ar fi bine să cumpere câteva corpuri iluminat clasice pe care să le monteze din loc în loc pe pereții exteriori ai casei,  în cele patru colțuri ale curții să pună stâlpi de exterior outdoor, iar aleea pietruită să fie străjuită de corpuri de iluminat cu panouri solare cu lampa ambientala decorativa în formă de floare.

Concediul din vara aceea și l-au sacrificat pentru renovarea casei bătrânești, dar la sfârșit au fost mulțumiți de rezultat. Casa arata așa cum își doreau, era confortabilă și luminoasă, iar curtea se transformase într-un paradis în miniatură. Pentru ei era o adevărată plăcere să stea seara în curtea luminată feeric de proiectoarele Led și să se relaxeze după o zi de muncă.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.