Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Rent a car – o afacere de succes

Rent a car – o afacere de succes

Dacă se întâmplă să vi se strice mașina într-o zi în care trebuie să rezolvați multe probleme urgente și implicit să faceți mai multe drumuri prin țară, nu ezitați și apelați cu încredere la o firmă care are masini de inchiriat pentru că este cea mai bună soluție! Există și varianta sună un prieten și probabil este mai convenabilă, dar dacă nu vă poate ajuta deoarece are și el nevoie de mașină chiar în ziua respectivă? Atunci ce faceți? Sunați alt prieten? Dacă și acesta vă refuză, sunați altul? Nu puteți continua așa la nesfârșit, chiar dacă aveți foare mulți prieteni. Părerea mea este că cea mai rapidă soluție este aceea de a apela la rerviciile unei firme rent a car.

Există multe firme de acest gen în România, trebuie doar să găsiți pe cea care are de oferit exact ceea ce vă doriți și aveți nevoie, adică prețurile practicate să fie acceptabile și oferta de modele de mașini de închiriat să fie diversificată ca să aveți posibilitatea să alegeți brandul preferat.

Știați că închirierile de mașini le aduc antrepenorilor marje de profit de până la 15% și că businessurile depășesc un milion de euro pe an? Am aflat asta citind un articol interesant scris de Adelina Mihai și publicat pe zf.ro. Ideea unei afaceri de acest gen nu este una nouă, dar la noi în țară puțini antrepenori (comparativ cu alte țări) s-au încumentat să pornească o afacere cu închirieri de mașini.

La început trebuie învestită o sumă de bani destul de mare minim (5.000 – 10.000 euro0), trebuie pus la punct un plan de afaceri pe termen lung care să fie viabil și care să garanteze veniturile scontate și cel puțin în primul an profitul trebuie reinvestit pentru dezvoltarea afacerii (achiziționarea de automobile noi). Cu toate acestea concurența este destul de mare pe această piață. Numai în București sunt peste 300 de companii de închirieri de mașini, din care cel puțin 10 au un parc auto de 500 de mașini.

WLC Rent este o companie tânără care oferă servicii de rent a car, reparații auto și asistență auto. Afacerea a înregistrat o creștere rapidă în ultimii ani și a ținut pasul cu marii cometitori de pe piața de profil. Pe primul loc sunt interesele clienților, iar dedicarea, promptitudinea și corectitudinea sunt cuvintele cheie care au dus la o cifră de afaceri mare. Firma oferă servicii de închirieri mașini pe termen scurt și lung în cele două aeroporturi din București (Otopeni și Băneasa) și pentru orice altă locație din capitală și din țară, îndeplinind cererile celor mai exigenți clienți.

mercedes vito 8+1(2)

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.