Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Utile în bucătărie

Utile în bucătărie

HOMEXNu mă prea pricep să fac cine știe ce feluri sofisticate de mâncare și nici nu am intenția să particip prea curând la Master Chef sau alt concurs asemănător. Mâncarea gătită de mine este simplă și gustoasă deoarece folosesc tot felul de condimente aromate, ceea ce nu e rău, cred eu. Nu îmi place mâncarea fadă, fără gust sau miros. Problema mea este alta, mult mai arzătoare. Am nevoie urgent de recipiente de condimente noi, deoarece pe raftul unde țin eu condimentele este haos. Peste tot sunt împrăștiate pliculețe și pungulițe pline cu tot felul de ierburi uscate și condimente, unele abia începute, iar altele pe jumătate goale.

Majoritatea sunt într-o cutie mai mare, iar altele sunt puse aiurea, într-un echilibru precar, gata să se răstoarne la cea mai mică atingere și să împrăștie tot conținutul. Din când în când le mai aranjez și mai triez din ele, dar când am nevoie urgent de un condiment anume răscolesc tot până găsesc ce îmi trebuie. Până nu demult am avut un set pentru condimente, dar rând pe rând recipientele au dispărut de pe raft, din diferite motive. Deci am nevoie de alt set de condimente și cel din imaginea de mai jos chiar îmi place.

set-doze-condimente-7-piese-reyna

Aruncând o privire rapidă prin bucătăria mea, realizez că mai am nevoie de multe gadgeturi speciale care să îmi facă munca mai ușoară, să mă ajute și, de ce nu, să mă amuze în același timp, ca să nu mai percep munca aceasta ca pe o corvoadă și să îmi facă plăcere să mă apuc de gătit.

bucatarie

 Oare de ce aș mai avea nevoie? De multe, dar în primul rând, așa cum ziceam la început, trebuie să îmi cumpăr urgent un set de condimente și un expresor de cafea. Știu de unde am să comand, magazinul online are referințe bune, clienții sunt mulțumiți de calitatea produsele achiziționate și prețurile sunt acceptabile.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. ce idei misto. din pacate doar una bifez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.